Θέλετε να την “ακούσετε”;

Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την έναρξη της νέας μας ραδιοφωνικής εκπομπής “THE GRID PODCAST SHOW”. Ένα project διαφορετικό από ότι έχετε συνηθίσει μέχρι τώρα, που θα μεταδίδεται μέσω podcast κάθε Σάββατο, στις 23:00 με 00:00. Η εκπομπή θα έχει διάρκεια μία ώρα γεμάτη με νέα, παρουσιάσεις, συνεντεύξεις από celebrities, δώρα και πολλά άλλα από το χώρο του gaming και του home entertainment. Η ομάδα του show θα αποτελείται από ανθρώπους που ασχολούνται ενεργά τόσο στο περιοδικό ΤΗΕ GRID όσο και στην βιομηχανία του gaming γενικότερα.

Η πρώτη εκπομπή “THE GRID PODCAST SHOW” θα είναι στον αέρα live το Σάββατο 10/4 και κάθε Σάββατο μέσω του καναλιού του The Grid στο Twitch.tv. Τέλος παρέα με τον καλεσμένο που θα προέρχεται από την show biz και που θα μας μιλάει για τη μεγάλη του αγάπη, το gaming, θα μπορείτε ως ακροατές να έρχεστε σε επαφή μαζί του και να του κάνετε ερωτήσεις στις οποίες θα απαντά. Kαι ακόμα μαζί θα υπάρξουν διάφορες εκπλήξεις που θεωρούμε ότι θα κάνουν την εκπομπή άκρως ενδιαφέρουσα και ελκυστική.

Σας περιμένουμε να την “ακούσουμε” παρέα το Σάββατο 10/4/2021 και κάθε Σάββατο, 23:00 με 00:00! Συντονιστείτε εδώ: https://www.twitch.tv/the_grid_radio_show

Βρείτε όλες τις εκπομπές εδώ: https://anchor.fm/the-grid-radio-show  (*διαθέσιμο σε Anchor, Spotify, Google Podcasts, Pocket Casts, RadioPublic)