Η E3 2021 πλησιάζει με καυτό πρόγραμμα (μέρος α)

Όπως και το 2020, έτσι και φέτος, η μεγάλη έκθεση θα πραγματοποιηθεί χωρίς φυσική παρουσία. Το γεγονός αυτό μεταφράζεται σε ένα μεγάλο αριθμό δωρεάν, για όλους, συνεντεύξεων τύπου και livestreams. Η έκθεση θα λάβει χώρα από τις 12 έως τις 15 Ιουνίου, ενώ έτερα events θα προηγηθούν των κεντρικών εκδηλώσεων. Ας ρίξουμε μία ματιά στο πρόγραμμα από τις 9 Ιουνίου έως τις 12 Ιουνίου 2021.

9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021  


Battlefield Reveal

Ώρα: 17:00 – Που να το δείτε: YouTube

Παρά το γεγονός πως το EA Play Live έρχεται τον Ιούλιο, η EA αποφάσισε να δώσει μία πρώτη, γεμάτη γεύση από το ερχόμενο Battlefield.

10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021


Summer Game Fest Kickoff Live

Ώρα: 21:00 – Που να το δείτε: YouTube

O Geoff Keighley θα μας υποδεχτεί στο Summer Game Fest, πριν την επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων της E3 2021 και υπόσχεται “περισσότερες από μία ντουζίνα πρώτες προβολές και ανακοινώσεις”.

11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021


Netflix Geeked Week

Ώρα: 19:00 – Που να το δείτε: Twitch

Μεταξύ άλλων, με ανυπομονησία περιμένουν πολλοί ένα νέο trailer για τη δεύτερη σεζόν του The Witcher αλλά και μία γεύση από το νέο Resident Evil CG.

Koch Primetime

Ώρα: 22:00 – Που να το δείτε: Twitch

Παρά τις τελευταίες εξελίξεις, που αφορούσαν την μείωση των προσδοκιών, στις πρόσφατες ανακοινώσεις της εταιρείας, μεγάλη μερίδα φανατικών αναμένει νεότερα και ανακοινώσεις. Η παρουσίαση θα έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

12 IOYNIOY 2021


Ubisoft Forward

Ώρα: 22:00 – Που να το δείτε: Twitch

Περισσότερο Far Cry 6, αλλά και Rabbids, Just Dancing, με πιθανότητα ασθενών ανακοινώσεων γύρω από το νέο Assassin’s Creed.

Devolver Direct

Ώρα: 23:30 – Που να το δείτε: YouTube, Twitch

Phantom Abyss, Indiana Jones συμπληρώνουν το μενού, με εκπλήξεις στον ορίζοντα.

Gearbox Entertainment

Ώρα: TBA – Που να το δείτε: Twitch

Η συζήτηση γύρω από το Borderlands αναμένεται “καυτή”, με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με άλλα projects της εταιρείας να… αχνοφαίνονται στο βάθος του ορίζοντα.

The Guerilla Collective

Ώρα: 18:00 – Που να το δείτε: Twitch

Ώρα για indie Games! Πολλά indie!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα επί του προγράμματος, στο αυριανό, δεύτερο μέρος!