Η Sony γιορτάζει πέντε χρόνια PlayStation VR χαρίζοντας τρία παιχνίδια

Η Sony δίνει στους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus τρία παιχνίδια για PS VR χωρίς χρέωση, με αφορμή τον εορτασμό της πέμπτης επετείου του PlayStation VR.

Για την ώρα, δεν γνωρίζουμε ποιοι θα είναι οι τρεις αυτοί τίτλοι, αλλά είναι γνωστό πως θα γίνουν διαθέσιμοι τον Νοέμβριο, χωρίς κόστος για τους χρήστες.

Στο PlayStation Blog, η ιαπωνική εταιρεία ευχαρίστησε το κοινό της και τους developers που αναπτύσσουν τα παιχνίδια για τις κονσόλες της. Ακόμα, στην ίδια ανάρτηση, η Sony αποκάλυψε τα πέντε παιχνίδια του PlayStation VR που έχουν παιχτεί περισσότερο σε παγκόσμιο επίπεδο:

  1. Rec Room
  2. Beat Saber
  3. PlayStation VR Worlds
  4. The Elder Scrolls V: Skyrim VR
  5. Resident Evil 7 biohazard

Ανά ήπειρο, προκύπτουν τα παρακάτω στοιχεία:

Ευρώπη: Rec Room, PlayStation VR Worlds, Beat Saber, The Elder Scrolls: Skyrim VR, Resident Evil 7 biohazard

Αμερική: Rec Room, Beat Saber, The Elder Scrolls V: Skyrim VR, Job Simulator, Firewall: Zero Hour

Ιαπωνία: Resident Evil 7 biohazard, The Elder Scrolls V: Skyrim VR, PlayStation VR Worlds, Beat Saber, Gran Turismo Sport

Γνωρίζουμε πως αναμένεται κάποια στιγμή να δούμε τον διάδοχο του PS VR, στη νέα κονσόλα της Sony, το PS5, με εργονομικά χειριστήρια που υποστηρίζουν την απτική ανάδραση που είδαμε στο DualSense, ενώ η σύνδεση θα γίνεται με ένα μόνο καλώδιο. Παρόλα αυτά, υπάρχουν ακόμα τίτλοι για το PS VR στα σκαριά, και κάποιους απ’ αυτούς, όπως το Moss: Book 2, τους είδαμε σε πρόσφατο event της Sony.

Μπορείτε να διαβάσετε την ανάρτηση στο PS Blog πατώντας εδώ.