Τι γίνεται με το δεύτερο μέρος του Dune

Η κινηματογραφική μεταφορά του Dune από τον σκηνοθέτη Dennis Villeneuve αποδείχτηκε μεγάλη επιτυχία και έχει σχεδόν κυριαρχήσει στις συζητήσεις, διαδικτυακές και μη.

Όλοι αναρωτιούνται αν θα υπάρξει sequel για την ιστορία της πρώτης ταινίας, καθώς δεν έχουν γίνει επίσημες σχετικές ανακοινώσεις για την ώρα.

Ο σκηνοθέτης, πάντως, δηλώνει έτοιμος και ξέρει ήδη ποια είναι η προσέγγιση που θα ακολουθήσει στη δεύτερο μέρος, αν αυτό πράγματι γίνει πραγματικότητα.

Σε συνέντευξή του στο Fandango, ο Dennis Villeneuve είπε πως ένα δεύτερο μέρος θα είχε σίγουρα περισσότερη δράση.

Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης δήλωσε τα εξής:

«Έχω ήδη στρώσει τα θεμέλια, τα βασικά στοιχεία του κόσμου -είναι έτοιμο τώρα. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω όλον τον κόσμο. Συνεπώς, τώρα μπορώ απλώς να διασκεδάσω. Αυτό θα πω μόνο, ότι πιστεύω πως αν πράγματι υπάρξει δεύτερο μέρος, θα είναι ένα κινηματογραφικό πάρτι. Πιστεύω πως θα έφτιαχνα κάτι που θα βασίζεται περισσότερο στην κινηματογραφική δράση και λιγότερο στον διάλογο».

Πάντως, σχετικά με την πιθανότητα να δούμε ένα δεύτερο μέρος για το Dune, η CEO της Warner Bros., Ann Sarnoff, άφησε… υπονοούμενα, «κλείνοντας το μάτι» και λέγοντας χωρίς να το πει ότι το sequel πράγματι θα γίνει πραγματικότητα.

«Αν θα έχουμε sequel για το Dune; Εάν έχετε δει την ταινία και ξέρετε πώς τελειώνει, μάλλον ξέρετε ήδη την απάντηση σε αυτό» είπε η Sarnoff μιλώντας στο Deadline.