Τον Ιανουάριο θα παίξουμε Bloodborne σε PC

Τον Ιανουάριο, οι χρήστες του PC θα μπορέσουν να παίξουν το Bloodborne, επιτέλους. Ή, μάλλον, περίπου, καθώς θα παίξουν μία fan-made έκδοση, ένα “demake” που φέρνει τον τίτλο στα μέτρα της εποχής του πρώτου PlayStation.

Το demake είναι υπό ανάπτυξη εδώ και αρκετό καιρό, αλλά τώρα βγήκε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer και μάθαμε πως ως ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί η 31η Ιανουαρίου του 2022. Φυσικά, η εκδοχή αυτή δεν θα περιλαμβάνει ολόκληρο το Bloodborne, αλλά θα φτάνει μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο της περιπέτειας. Δεν θα πωλείται έναντι αντιτίμου και θα είναι δωρεάν για όλους. Επίσης, επισημαίνεται πως είναι ένα παιχνίδι για PC, που έχει αναπτυχθεί στην Unreal Engine, και δεν θα παίζει σε PS1 ή σε emulators.

Δείτε το trailer:

Η δημιουργός του demake αυτού μιλώντας στο Kotaku είπε πως πάντα πίστευε «ότι τα soulsborne παιχνίδια έχουν retro αίσθηση» και έτσι αποφάσισε να φτιάξει ένα από αυτά στη μορφή που θα είχε αν είχε κυκλοφορήσει στο PS1. Μπορείτε να δείτε τα ατμοσφαιρικά πολύγωνα σε δράση στο παρακάτω βίντεο, που μας δείχνει τα πρώτα 10 λεπτά του demake, Bloodborne PSX: