Δωρεάν δοκιμή για το Ghost Recon Breakpoint

Ο τίτλος της Ubisoft, Ghost Recon Breakpoint, θα μπορεί να δοκιμαστεί δωρεάν σε όλες τις πλατφόρμες όπου έχει κυκλοφορήσει, για ένα διάστημα μερικών ημερών. Ειδικότερα, θα μπορέσετε να δοκιμάσετε το παιχνίδι μεταξύ 4 και 8 Νοεμβρίου σε PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

Στη δοκιμαστική αυτή περίοδο, θα μπορέσετε να λάβετε μέρος και στην καινούργια αποστολή του τίτλου, την Operation Motherland, που εισάγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία και τη νέα λειτουργία παιχνιδιού “Conquest”, μια εναλλακτική στο συνηθισμένο παιχνίδι του Breakpoint. Οι παίκτες στον υπολογιστή μπορούν ήδη να ξεκινήσουν την προφόρτωση του παιχνιδιού πριν από την έναρξη της δωρεάν περιόδου του Σαββατοκύριακου.

Η Ubisoft μοιράστηκε επίσης ότι οι παίκτες που αγοράζουν το Ghost Recon Breakpoint μετά ή κατά τη διάρκεια του δωρεάν Σαββατοκύριακου θα μεταφέρουν την πρόοδό τους στο πλήρες παιχνίδι, και θα έχουν έτσι τη δυνατότητα να συνεχίσουν την εμπειρία τους.

Το κλασικό πια franchise Ghost Recon έχει δώδεκα κυκλοφορίες παιχνιδιών τα τελευταία 20 χρόνια, που κυμαίνονται από τακτικά FPS έως παιχνίδια τακτικής με turn-based προσέγγιση και πολλά άλλα. Με τα δύο τελευταία παιχνίδια της, η σειρά απομακρύνθηκε σιγά-σιγά από τις τακτικές της ρίζες και πήγε προς μια προσέγγιση τύπου shooter ανοιχτού κόσμου.