Οι καθυστερήσεις «χτύπησαν» και τους ήρωες της Marvel

Οι αναβολές παιχνιδιών πλέον έχουν γίνει συνήθεια, καθώς ανακοινώνονται συνεχώς για μεγάλους και μικρούς τίτλους. Η νέα περίπτωση αναβολής έρχεται με το Marvel’s Midnight Suns, το επερχόμενο παιχνίδι στρατηγικής από τους δημιουργούς του XCOM, από την εταιρεία Firaxis δηλαδή.

Ο τίτλος ανακοινώθηκε τον Αύγουστο και είχε αρχικά προγραμματιστεί για να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2022. Πλέον, μάθαμε πως θα τον δούμε στο δεύτερο μισό του επόμενου έτους.

Γράφοντας σε ανάρτηση στο Twitter, ο creative director του τίτλου, Jake Solomon, και ο senior franchise producer, Garth DeAngelis, εξήγησαν σε κοινή τους δήλωση πως ήταν μία «πολύ δύσκολη απόφαση» που έπρεπε να πάρουν για να δώσουν χρόνο στο παιχνίδι ώστε να αποκτήσει «περισσότερη πλοκή, πιο πολλά cinematics και γενικότερα να “γυαλιστεί”».

«Ξέρουμε πως πολλοί fans ανυπομονούσαν να παίξουν το παιχνίδι την επόμενη άνοιξη, και αυτή η απόφαση δεν ήταν εύκολη», έγραψαν. «Αποφασίσαμε να δώσουμε αναβολή επειδή χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να κάνουμε αυτό το παιχνίδι όσο καλύτερο γίνεται».