Το No Way Home σπάει ένα ρεκόρ του Spider-Man

Φαίνεται ότι το Spider-Man: No Way Home θα είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία του υπερήρωα μέχρι σήμερα. Ο σκηνοθέτης Jon Watts μαζί με τον Tom Holland δουλεύουν για τρίτη φορά στο MCU μετά τα Spider-Man: Homecoming και Spider-Man: Far From Home. Τώρα, θα κλείσουν την τριλογία αυτή με μία ταινία που ίσως θα είναι η πιο φιλόδοξη για τον ήρωα της Marvel.

Σύμφωνα με καταχώρηση στο βραζιλιάνικο site εισιτηρίων Ingresso, το Spider-Man: No Way Home θα έχει διάρκεια στις 2 ώρες και 39 λεπτά. Αν αυτό είναι πράγματι αλήθεια, θα είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία του Spider-Man ως τώρα. Το Spider-Man 3 του Sam Raimi είχε διάρκεια στις 2 ώρες και 36 λεπτά, ενώ το Amazing Spider-Man του Marc Webb δτις 2 ώρες και 33 λεπτά. Το Far From Home έφτασε περίπου τις 2 ώρες και 20 λεπτά.

Λαμβάνοντας υπόψη την περίπλοκη ιστορία του Spider-Man: No Way Home, είναι λογικό ότι θα ήταν η μεγαλύτερη ταινία για τον ήρωα της Marvel μέχρι στιγμής. Εκτός από την ανταμοιβή μετά το cliffhanger που είδαμε στο Spider-Man: Far From Home, πρέπει επίσης να αντιμετωπίσει το multiverse που είναι μια πολύ περίπλοκη ιδέα. Δεδομένης της επιστροφής του Alfred Molina ως Doctor Octupus, σε συνδυασμό με τις φημολογούμενες εμφανίσεις του Green Goblin του Willem Dafoe και του Electro του Jamie Foxx, σίγουρα χρειάζεται αρκετός χρόνος για την πλοκή της ταινίας ώστε να εκτυλιχθεί σωστά. Το No Way Home έχει συγκριθεί με το Avengers: Endgame, το οποίο ήταν το αποκορύφωμα του Infinity Saga

Το Spider-Man: No Way Home θα κυκλοφορήσει στις 17 Δεκεμβρίου του 2021 στους κινηματογράφους.