Δείτε ποιος κρύβεται στην αφίσα του Spider-Man: No Way Home

Ένα «κυνήγι μαγισσών» έχει ξεκινήσει από το πρωί, σήμερα 11 Νοεμβρίου, καθώς οι Sony και Marvel έδωσαν στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη αφίσα για την επερχόμενη ταινία του Spider-Man, στην οποία κρύβονται διάφοροι χαρακτήρες από τη σειρά, και οι fans προσπαθούν να τους βρουν. Η αναζήτηση δεν είναι εύκολη, πάντως, αλλά μέχρι στιγμής έχουμε καταφέρει να βρούμε κάποιους διάσημους αντιπάλους του Perter Parker, που έχουν εμφανιστεί και στις ταινίες.

Δείτε την πρώτη επίσημη αφίσα της νέας ταινίας του υπερήρωα της Marvel, στην οποία «κρύβονται» πολλές λεπτομέρειες τις οποίες προσπαθούν οι fans να ανακαλύψουν, και μετά διαβάστε παρακάτω για να δείτε ποιους χαρακτήρες εντοπίσαμε:

Ο επίσημος λογαριασμός του Spider-Man στο Twitter συμβούλεψε τους fans να κάνουν ζουμ για να δουν τις κρυμμένες λεπτομέρειες στην αφίσα. Αυτό κάναμε κι εμείς, και βρήκαμε πως στο background, πίσω από τον «αραχνάκια», βλέπουμε τον Green Goblin και τα πλοκάμια του Doc Ock.

Αν σκεφτούμε λίγο πιο βαθιά, και αν κοιτάξουμε καλύτερα την αφίσα, θα δούμε κι άλλους χαρακτήρες όπως ο Sandman και ο Electro. Για την ακρίβεια, θα δούμε την άμμο και τους κεραυνούς, αντίστοιχα, που αντιπροσωπεύουν τους δύο εχθρούς του Spider-Man.

Αν κοιτάξουμε ακόμα καλύτερα, αν συγκεντρωθούμε πολύ, μπορούμε να δούμε και το πρόσωπο της «Σαύρας», του Lizard δηλαδή, να διαγράφεται πίσω από ένα πλοκάμι του Octupus με το «σαυρίσιο» χαμόγελο και το μάτι του ερπετού, όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω εικόνα, στην οποία κυκλώσαμε το κατάλληλο σημείο της αφίσας για να σας διευκολύνουμε:

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στην ταινία Spider-Man: No Way Home θα συμμετέχει και ο Lizard, οπότε η εμφάνισή του στην αφίσα μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Το Spider-Man: No Way Home θα κυκλοφορήσει στις 17 Δεκεμβρίου του 2021 στους κινηματογράφους, και τότε θα μάθουμε ποιοι χαρακτήρες πράγματι συμπεριλαμβάνονται στη νέα ιστορία του διάσημου ήρωα. Εσείς, πόσους μπορέσατε να βρείτε στην αφίσα; Μένουν, εξάλλου, διάφοροι πασίγνωστοι χαρακτήρες, όπως ο Mysterio ή ο Ρινόκερος, για παράδειγμα…