Ένας Bruce Wayne με γενειάδα, στο Batman που παραλίγο να παίξουμε

Μέσω μιας διαρροής από concept art υλικό, ρίχνουμε μια ματιά σε ένα παιχνίδι Batman, που φαίνεται πως θα ήταν το sequel για το Arkham Knight που ποτέ δεν λάβαμε. Δυστυχώς, το πρότζεκτ αυτό ακυρώθηκε, όμως οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας μας δείχνουν μια πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση, και είναι κρίμα που δεν θα παίξουμε ποτέ το παιχνίδι αυτό…

Η σειρά Batman Arkham έφερε στο προσκήνιο του gaming τον υπερήρωα της DC, με μερικά εξαιρετικά παιχνίδια που ανέδειξαν τις αφηγηματικές προοπτικές του franchise και μας έδωσαν πολύ αξιόλογες ιστορίες στην πόλη Gotham. Κατά πολλούς, η σειρά αυτή αποτελεί την καλύτερη μέχρι σήμερα προσπάθεια για βιντεοπαιχνίδια με θέμα τους υπερήρωες.

Ο concept artist Goran Bukvic έδωσε στη δημοσιότητα σχέδιά του για το ακυρωμένο παιχνίδι Batman, στα οποία βλέπουμε έναν γερασμένο πια Bruce Wayne και μια νεότερη εκδοχή του ήρωα στο πρόσωπο του γιού του με την Talia al’ Ghul, Damian Wayne. Το ύφος φαίνεται σκοτεινό, οι δυνατότητες ήταν σίγουρα πολλές, και ο νέος Batman δείχνει επηρεασμένος από το design του Batman Beyond.

Δείτε τις φωτογραφίες από το ακυρωμένο πρότζεκτ:

Δεν γνωρίζουμε γιατί ακυρώθηκε ο τίτλος αυτός, ούτε ξέρουμε περισσότερες πληροφορίες για εκείνον. Αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε είναι πως είναι κρίμα γιατί η σειρά του Batman είχε περισσότερα να δώσει, σίγουρα. Μπορεί το τελευταίο παιχνίδι να δέχτηκε κάποια αρνητικά σχόλια, κυρίως για τις αποστολές στις οποίες οδηγούσαμε το όχημα του υπερήρωα, το Batmobile, όμως σε γενικές γραμμές όλοι οι τίτλοι της σειράς ήταν εξαιρετικοί.

Το επόμενο σχετικό παιχνίδι στο συγκεκριμένο σύμπαν, από την εταιρεία που μας έδωσε τη σειρά Batman Arkham, Rocksteady Studios, θα είναι το Suicide Squad: Kill the Justice League, που θα κυκλοφορήσει το 2022. Παράλληλα, για το 2022 έχει προγραμματιστεί και η κυκλοφορία του Gotham Knights της WB Games Montréal, εταιρείας που μας έδωσε το Arkham Origins. Βέβαια, το 2022 θα είναι μεγάλο έτος για τον Batman, καθώς θα κυκλοφορήσει και η νέα ταινία με τον Robert Pattinson, στις 4 Μαρτίου.