Προλάβετε τρία παιχνίδια Assassin’s Creed εντελώς δωρεάν

Η Ubisoft, με αφορμή τα 35α γενέθλιά της, κάνει δώρο στο κοινό της τρία παιχνίδια της σειράς Assassin’s Creed.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους τρεις τίτλους που αποτελούν την τριλογία Assassin’s Creed Chronicles, η οποία περιλαμβάνει τρία 2.5D side-scrolling platformers βασισμένα στο διάσημο σύμπαν της εταιρείας. Η τριλογία Assassin’s Creed Chronicles κυκλοφόρησε αρχικά το 2015 και είναι δουλειά της εταιρείας Climax, που επίσης έχει εργαστεί στα Silent Hill: Origins και Silent Hill: Shattered Memories. Είναι τρία αξιόλογα παιχνίδια, που θα ικανοποιήσουν τους fans του είδους τους και θα δώσουν ακόμα λίγο Assassin’s Creed στο κοινό του franchise, αν και σε διαφορετική εκδοχή.

Η τριλογία αυτή περιλαμβάνει τρεις ιστορίες που διαδραματίζονται στην Ινδία, στην Κίνα και στη Ρωσία. Για να αποκτήσετε τη δωρεάν κόπια σας, μπορείτε να πατήσετε εδώ και να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Ubisoft Connect.

Η δωρεάν διάθεση της τριλογίας θα διαρκέσει έως και τις 12 Νοεμβρίου. Είναι μια καλή ευκαιρία για να παίξετε αυτά τα τρία αξιόλογα παιχνίδια, όσο περιμένουμε για νεότερες πληροφορίες σχετικά με την επόμενη μεγάλη προσθήκη στο ιδιαίτερα δημοφιλές franchise, που θα ονομάζεται Assassin’s Creed Infinity. Η Ubisoft, πρόσφατα, ανακοίνωσε καθυστερήσεις για επερχόμενους τίτλους της, μεταξύ των οποίων και το remake του Prince of Persia: The Sands of Time, το οποίο δίχασε το κοινό με την πρώτη του εμφάνιση.