Η… βροχή καταστρέφει το GTA Trilogy και εκνευρίζει τους παίκτες

Οι πρώτες εικόνες από τη νέα συλλογή των remasters της κλασικής τριλογίας των GTA μπορεί να έδειχναν κάποιες σημαντικές βελτιώσεις, κυρίως στον φωτισμό και σε textures, όμως τελικά η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Παρόλο που πράγματι σε κάποια σημεία οι νέες εκδόσεις είναι αισθητά βελτιωμένες και ικανοποιητικές, σε κάποια άλλα εμφανίζονται απρόσμενα προβλήματα που καταστρέφουν το αποτέλεσμα και ενοχλούν τους παίκτες τόσο, ώστε τα παιχνίδια γίνονται unplayable.

Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι η βροχή, που, όπως θα δείτε παρακάτω, είναι τόσο έντονη που σχεδόν απαγορεύει το gameplay, αφού δεν μπορούμε να δούμε τίποτα μπροστά μας. Τα παρακάτω βίντεο είναι από το remaster του San Andreas, όμως μπορούμε να πούμε πως το ίδιο ισχύει και στα άλλα remasters με τη βροχή, έστω σε κάποιο βαθμό.

Δείτε τα βίντεο με τη βροχή:

Σε γενικές γραμμές, η κυκλοφορία των remasters δεν έχει γίνει ιδιαίτερα καλοδεχούμενη από το κοινό, καθώς οι fans κάνουν λόγο για πρόχειρη δουλειά που πλήττεται από δεκάδες σημαντικά bugs και glitches, ενώ πολλοί αναφέρουν πως τα νέα μοντέλα των χαρακτήρων είναι χειρότερα από τα πρωτότυπα. Παράλληλα, η Rockstar αφαίρεσε τη συλλογή με την τριλογία από το κατάστημά της, στην έκδοσή της για PC.