Πρώτη ματιά στην Tatiana Maslany ως She-Hulk

Η Marvel κυκλοφόρησε τα πρώτα πλάνα από την επερχόμενη σειρά του Disney+, She-Hulk. Μετά την επιτυχία των WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier και Loki, η Marvel Studios έχει μια εκτενή σειρά από τηλεοπτικά σόου που θα κυκλοφορήσει στην υπηρεσία του Disneky Plus τα επόμενα χρόνια. Η σειρά She-Hulk ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2019, αλλά τα γυρίσματα καθυστέρησαν μέχρι τις αρχές του τρέχοντος έτους λόγω της πανδημίας. Κάθε σειρά του Disney+ είχε το δικό της μοναδικό στυλ και η She-Hulk φέρεται να ακολουθεί τη μορφή δικαστικής κωμωδίας, με το νέο υλικό να αποτυπώνει σίγουρα αυτό το στιλ.

Πέρυσι, η Tatiana Maslany, γνωστή για τον ρόλο της στο Orphan Black, επιλέχθηκε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της She-Hulk, γνωστής και ως Jennifer Walters. Στα κόμικς, η Walters είναι η ξαδέρφη του Bruce Banner που αναπτύσσει μια πολύ πιο ήπια εκδοχή της κατάστασής του, αφού χρειάζεται μια μετάγγιση αίματος την οποία δέχεται από εκείνον. Ευτυχώς, εξακολουθεί να είναι σε θέση να ασκεί το επάγγελμα της δικηγόρου και δεν επηρεάζεται τόσο όσο ο ξάδερφός της.

Εκτός από τη Maslany, τα μέλη του καστ που είχαν ανακοινωθεί προηγουμένως περιλαμβάνουν την πρωταγωνίστρια του Hamilton, Renée Elise Goldsberry ως Amelia, τον Josh Segarra και την Ginger Gonzaga σε άγνωστους ρόλους και την Jameela Jamil ως την villain Titania. Ο Tim Roth πρόκειται να επανέλθει στον ρόλο του ως Emil Blonsky, που είναι γνωστός και ως Abomination και ο Mark Ruffalo θα εμφανιστεί ως Bruce Banner.

Δείτε το πρώτο βίντεο για τη σειρά She-Hulk: