Το Breaking Bad στο Far Cry 6

Ένα crossover μεταξύ των Far Cry 6 και Breaking Bad επιτρέπει στους παίκτες να ντυθούν ως Walter White ή ως υπάλληλος της εταιρείας Los Pollos Hermanos. Το open-world shooter της Ubisoft δίνει στους παίκτες τον ρόλο ενός επαναστάτη στο φανταστικό νησί της Yara, το οποίο κυβερνάται από τον αδίστακτο δικτάτορα Anton Castillo. Ο διάσημος σταρ του Breaking Bad, Giancarlo Esposito, υποδύεται τον Castillo.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Screen Rant, ο director του Far Cry 6 και ο βασικός σεναριογράφος Navid Khavari εξήγησαν πώς ο Esposito επιλέχτηκε για τον ρόλο του Castillo. Η σειρά Far Cry έχει γίνει γνωστή για τους συναρπαστικούς villains της και ο Khavari αποκαλύπτει ότι ο κεντρικός ανταγωνιστής του έκτου κεφαλαίου πήρε πολλές διαφορετικές μορφές κατά την ανάπτυξη. Ωστόσο, καθώς ο Anton Castillo άρχισε να υλοποιείται πλήρως, έγινε φανερό ότι ο Giancarlo Esposito ήταν η τέλεια επιλογή για να απεικονίσει την τρομακτική αυτή φιγούρα.

Για να προωθήσει ακόμη περισσότερο τη σύνδεση του παιχνιδιού με το Breaking Bad, το Far Cry 6 μόλις πρόσθεσε δύο πακέτα με cosmetics εμπνευσμένα από τη σειρά Breaking Bad. Το πρώτο σετ είναι το Los Pollos Hermanos Bundle, το οποίο αποτίνει φόρο τιμής στο εστιατόριο κοτόπουλου που με επικεφαλής τον χαρακτήρα του Giancarlo Esposito, Gus Fring. Η στολή συνοδεύεται από ποδιά, καπέλο, ρολόι και ένα φορτηγό Los Pollos Hermanos. Εντωμεταξύ, το πακέτο Heisenberg επιτρέπει στους παίκτες να φορέσουν την ενδυμασία του εμβληματικού χημικού του Bryan Cranston, Walter White. Το σετ μεταμορφώνει τον πρωταγωνιστή Dani με το χαρακτηριστικό καπέλο, το σακάκι και τα γυαλιά του χαρακτήρα, μαζί με μια ποικιλία όπλων.

Μαζί με τους Giancarlo Esposito, και τα cosmetic bundles του Breaking Bad, το Far Cry 6 θα λάβει σύντομα μια ακόμη σύνδεση με το franchise. Το Far Cry 3 του 2012 περιλάμβανε έναν ανταγωνιστή ονόματι Vaas Montenegro, τον οποίο υποδύθηκε ο Michael Mando. Ο Mando εμφανίστηκε αργότερα ως Nacho Varga στο Better Call Saul, μια σειρά prequel του Breaking Bad που επικεντρώνεται στον εκκεντρικό δικηγόρο Saul Goodman. Από τις 16 Νοεμβρίου, ένα DLC του Far Cry 6 με τον Vaas θα επιτρέψει στους παίκτες να παίξουν ως Vaas.