Πλησιάζει η κυκλοφορία μιας αποκλειστικότητας του Xbox

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που ακούσαμε νέα για το επερχόμενο παιχνίδι CrossfireX, που θα έρθει αποκλειστικά για το Xbox. Η πιο πρόσφατη ενημέρωση ήρθε μέσω ενός trailer τον Αύγουστο αλλά τώρα η εταιρεία Remedy Entertainment σχολίασε εκ νέου την πρόοδο της ανάπτυξης.

Η Remedy αναφέρει πως η ομάδα ανάπτυτξης του τίτλου «είναι επί του παρόντος αφοσιωμένη στη βελτιστοποίηση και τη διόρθωση των τεχνικών λεπτομερειών στο story mode του παιχνιδιού για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή ποιότητα και εμπειρία».

Η Remedy δουλεύει στο single-player μέρος του CrossfireX, που λέγεται πως θα είναι add-on επί πληρωμή, ενώ το free-to-play multiplayer έχει αναλάβει η Smilegate Entertainment.

Η Remedy, λοιπόν, δεν έδωσε λεπτομέρειες για την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά είπε πως ο τίτλος «πλήσιάζει» και εξήγησε ότι «η ακριβής στιγμή της κυκλοφορίας είναι θέμα της Smilegate και των εκδοτών».

Το CrossfireX είχα αρχικά προγραμματιστεί για κυκλοφορία το 2020, αλλά φαίνεται πως τελικά δεν θα το δούμε ούτε μέσα στο 2021.