Θα συναντηθεί ο Spider-Man με τον Venom;

Ο Βρετανός σταρ, Tom Holland, κυριαρχεί στις συζητήσεις τους τελευταίους μήνες για το αν κάποιοι ηθοποιοί που έχουν παίξει τον Spider-Man στο παρελθόν θα τον συνοδεύσουν στη μεγάλη οθόνη για την επερχόμενη ταινία No Way Home. Οι φήμες αναφέρουν ότι ο Tobey Maguire και ο Andrew Garfield θα επαναλάβουν τους ρόλους τους ως Spider-Man, αλλά τίποτα επίσημο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Παρόλα αυτά, ο Holland μίλησε για ένα άλλο crossover που όλοι θέλουμε να συμβεί.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: spoilers για το Venom: Let There Be Carnage

Τον περασμένο μήνα το Venom: Let There Be Carnage κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους. Η σκηνή μετά τα credits έδειξε τον Eddie Brock (Τομ Χάρντι) να παρακολουθεί τηλεόραση ενώ ο κόσμος γύρω του άλλαζε. Σε μια συγκλονιστική τροπή των γεγονότων, ο Venom είδε στη συνέχεια τον Spider-Man του Holland στην τηλεόραση.

Σε μια νέα συνέντευξη, ο Holland είπε τη γνώμη του για την ενδεχόμενη συνάντηση των δύο χαρακτήρων. Ο Holland εξήγησε: «Ήταν πραγματικά συναρπαστικό να είμαι μέρος αυτής της ταινίας. Προφανώς, ο Tom Hardy είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς στον κόσμο. Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι είναι ένας υπέροχος τύπος».

Ο 25χρονος συνέχισε προσθέτοντας ότι «πραγματικά» δεν ξέρει αν ο Spider-Man του θα συναντήσει τον Venom του Hardy. Και πρόσθεσε: «Δεν το έχω σκεφτεί πολύ». Φυσικά, ο Holland είναι πιθανόν υποχρεωμένος να κρατήσει μυστικό το μέλλον του franchise του.

Ο Andy Serkis, ο σκηνοθέτης του Venom: Let There Be Carnage, ήταν λιγότερο συγκρατημένος με τις σκέψεις του για το crossover. Σε συνέντευξή του νωρίτερα φέτος αποκάλεσε τη στιγμή «teaser, με την πλήρη έννοια της λέξης». Αργότερα πρόσθεσε: «Λοιπόν, νομίζω ότι όλοι θέλουν [ο Spider-Man και ο Venom να συναντηθούν]». Ο Serkis συνέχισε: «Δηλαδή, ποιος ξέρει τι θα γίνει; Ελπίζουμε ότι μια μέρα μπορεί να συναντηθούν, υποθέτω».

Εν τω μεταξύ, ο ιστότοπος Giant Freakin Robot ανέφερε πρόσφατα ότι «Ο Χάρντι θα είναι στο Spider-Man No Way Home». Η δημοσίευση «επιβεβαίωσε» ότι ο Hardy θα συνοδεύσει τον Holland στην επερχόμενη ταινία για ένα cameo.

Οι πιθανότητες να μην συναντηθούν ο Venom και ο Spider-Man φαίνονται μικρές, αλλά περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.