Παρασκευή και 13 στο… Dragon Ball

Η Bandai Namco και η developer Dimps αποκάλυψαν το Dragon Ball: The Breakers την Τρίτη, ένα νέο παιχνίδι με παράξενη προσέγγιση για το franchise: πρόκειται για ένα asymmetrical online multiplayer παιχνίδι, στο οποίο οι παίκτες προσπαθούν να επιβιώσουν σε 7v1 matches.

Δείτε το πρώτο trailer του τίτλου:

Δηλαδή, αν προσπαθήσουμε να βρούμε άλλες, παρόμοιες εμπειρίες σε βιντεοπαιχνίδια, θα κοιτάξουμε μάλλον προς τα παιχνίδια τρόμου που ακολουθούν αυτήν την προσέγγιση, όπως για παράδειγμα τα Dead by Daylight, Evolve και Friday the 13th. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το Dragon Ball: The Breakers, επτά Survivors θα προσπαθούν να επιβιώσουν ξεγελώντας τον παίκτη που αναλαμβάνει τον ρόλο του The Raider. Οι παίκτες που παίζουν ως Raider θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των Cell, Buu και Frieza, που θα είναι πολύ ισχυρότεροι από τους Survivors. Έτσι, για να επιβιώσουν, οι επτά θα πρέπει να κρύβονται, να χρησιμοποιούν gadgets, όπλα και διάφορα άλλα εργαλεία, αλλά και να μεταμφιέζονται. Για να νικήσουν, οι Susrivors θα πρέπει να φύγουν από τον κόσμο στον οποίον έχουν παγιδευτεί, χρησιμοποιώντας μια χρονομηχανή, αφού πρώτα την εντοπίσουν.

Το Dragon Ball: The Breakers θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2022 για Switch, PS4, PC και Xbox One, και θα είναι συμβατό με τις κονσόλες νέας γενιάς, σύμφωνα με την Bandai Namco.