Ένα λάθος στο trailer «καρφώνει» το Spider-Man: No Way Home

Το trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας, Spider-Man: No Way Home, κυκλοφόρησε και έχει ενθουσιάσει τους fans του υπερήρωα σε όλον τον κοσμό, που δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι να δουν τη νέα περιπέτεια του Tom Holland στον ρόλο του διάσημου «αραχνάκια».

Βέβαια, τις συζητήσεις έχει μονοπωλήσει σχεδόν πλήρως η απορία για το multiverse: θα δούμε τελικά τους τρεις κινηματογραφικούς Spider-Men να πολεμούν δίπλα-δίπλα;

Ένα στιγμιότυπο που φαίνεται σε εκδοχή του trailer για τη Βραζιλία έχει «ξεσηκώσει» τους fans που νομίζουν ότι πρόκειται για -κατά λάθος- αποκάλυψη ενός σημαντικού στοιχείου για το σενάριο.

Αν τελικά ισχύει η θεωρία αυτή, ακολουθούν spoilers

Στο edit που κυκλοφόρησε στη Βραζιλία λοιπόν, μία συγκεκριμένη σκηνή διαρκεί λίγο παραπάνω απ’ ό,τι στο trailer που είδαμε στις περισσότερες χώρες, και φαίνεται να δείχνει έναν «αόρατο» χαρακτήρα. Όχι, δεν πρόκειται για κάποιον υπερήρωα που γίνεται αόρατος, αλλά, όπως πιστεύεται από πολλούς fans, για αφαίρεση ενός από τους τρεις Spider-Men μέσω edit από το βίντεο.

Η εν λόγω σκηνή δείχνει τον Spider-Man του Holland να πηδά προς τους Lizard, Sandman και Electro εν μέσω μάχης. Όμως, στο βραζιλιάνικο trailer, φαίνεται ο Lizard να δέχεται ένα χτύπημα στο κεφάλι από κάτι… αόρατο.

Δείτε το επίμαχο στιγμιότυπο:

Φυσικά, αμέσως ξεπήδησε η θεωρία πως στη σκηνή αυτή θα δούμε τις τρεις κινηματογραφικές εκδοχές του Spider-Man να αντιμετωπίζουν τους τρεις αυτούς villains ταυτόχρονα, αλλά για να διατηρηθεί το μυστικό οι άλλοι δύο, εκτός του Holland, αφαιρέθηκαν από το trailer.

Ενώ γνωρίζουμε ότι πολλοί χαρακτήρες από τις παλιότερες ταινίες του Spider-Man θα επιστρέψουν, συμπεριλαμβανομένου του Doc Ock του Alfred Molina, οι ίδιοι οι ηθοποιοί του Spider-Man έχουν επανειλημμένα αρνηθεί ότι θα δούμε τους τρεις Spider-Men μαζί. Αν πράγματι πρόκειται για λάθος που ξέφυγε και «καρφώνει» την ταινία δεν είναι γνωστό για την ώρα… Μένει να δούμε τι ισχύει σε λίγο καιρό, σε έναν περίπου μήνα, όταν κυκλοφορήσει η ταινία στις 16 Δεκέμβρη στους κινηματογράφους της Ελλάδας.