Συγγνώμη ζητεί η Rockstar και δίνει δωρεάν παιχνίδια

Μετά το φιάσκο της remastered έκδοσης της τριλογίας του GTA, η Rockstar ζήτησε συγγνώμη από το κοινό της με μία ανάρτηση στην ιστοσελίδα της. Στην ίδια ανάρτηση, μαθαίνουμε πως η εταιρεία θα επαναφέρει τις αρχικές εκδόσεις των παιχνιδιών στο PC σε ένα πακέτο, και έτσι θα είναι εφικτό να παίξουμε τα πρωτότυπα GTA III, Vice City και San Andreas. Μάλιστα, όσοι αγόρασαν το πακέτο των remasters, το Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition σε PC από το κατάστημα της Rockstar, θα λάβουν δωρεάν τις κλασικές εκδόσεις των τίτλων στο library του launcher της εταιρείας.

Φυσικά, η ανάρτηση αναφέρεται και στα τεχνικά προβλήματα, τονίζοντας πως η εταιρεία δουλεύει στη διόρθωσή τους με updates που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον. «Αρχικά, θέλουμε να ζητήσουμε ειλικρινά συγγνώμη σε όσους έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα όσο παίζουν τα παιχνίδια αυτά» ξεκινά η ανάρτηση της Rockstar, που στη συνέχεια αναφέρεται σε υπερβολικές αντιδράσεις από το κοινό, με επιθετική συμπεριφορά απέναντι σε μέλη της ομάδας ανάπτυξης, μέσω των social media. Η εταιρεία ζητεί από τον κόσμο να διατηρήσει πολιτισμένες συμπεριφορές όσο εκείνη διορθώνει τα προβλήματα.

Στο τέλος του κειμένου της, η Rockstar ευχαριστεί τον κόσμο για την υπομονή και την κατανόηση και υπόσχεται πως τα παιχνίδια της τριλογίας θα λάβουν αρκετά updates για να έρθουν στην επιθυμητή μορφή και να αντεπεξέλθουν στις προσδοκίες. Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα κυκλοφόρησε το πρώτο update, που διορθώνει διάφορα προβλήματα, βελτιώνει textures, και μειώνει την ένταση της βροχής.