Επιστροφή στη Marvel για τη Scarlet Johansson, αλλά όχι ως Black Widow

Με έναν διακανονισμό που υπογράφηκε τον Σεπτέμβριο, έπειτα από την αγωγή της, η Scarlet Johansson φαίνεται πρόθυμη να επιστρέψει στη δουλειά του με την Disney. Η Johansson εργάζεται ήδη στο Tower of Terror της Disney, σε σκηνοθεσία Taika Waititi, ως παραγωγός. Είπε επίσης ότι έχει ακόμη περισσότερα έργα στα σκαριά, συμπεριλαμβανομένου ενός που σχετίζεται με τη Marvel. Ο χρόνος της Natasha Romanoff στο προσκήνιο μπορεί να έχει τελειώσει, αλλά η εμφάνιση του προέδρου των Marvel Studios, Kevin Feige, στα Cinematheque Awards επιβεβαιώνει ότι η Johansson δεν τελείωσε με το MCU.

Ο Feige συμμετείχε με άλλους ομιλητές της βραδιάς – μεταξύ των οποίων ο Jon Favreau, ο Robert Downey Jr., ο Chris Evans, ο Sam Rockwell, ο Samuel L. Jackson και ο Jeremy Renner, ο οποίος προμήθευε τον Johansson με σαμπάνια στο κόκκινο χαλί – επαινώντας την αφοσίωση και την πρωτοποριακή καριέρα της ηθοποιού.

Αλλά δεν θα ήταν ένα event που σχετίζεται με το MCU αν δεν υπήρχε ένα teaser για το τι θα ακολουθήσει.

«Δουλεύουμε ήδη με τη Scarlett σε ένα άλλο άκρως απόρρητο έργο των Marvel Studios που δεν σχετίζεται με τηn Black-Widow, με αυτήν ως παραγωγό», είπε o Feige.