Διέρρευσαν βίντεο από τη σειρά The Last of Us του HBO

Ένα βίντεο που διέρρευσε από τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς The Last of Us του HBO, μας δίνει μια πρώτη ματιά στους ήρωες που βασίζονται στους αντίστοιχους των βιντεοπαιχνιδιών. Έτσι, βλέπουμε για πρώτη φορά σε κίνηση τους Joel και Ellie, όπως τους υποδύονται οι Pedro Pascal και Bella Ramsey, να περπατούν στους παγωμένους δρόμους. Στο βίντεο βλέπουμε τον Joel να κουτσαίνει, ενώ μιλά με τον αδερφό του, Tommy, περπατώντας μαζί με την Ellie.

https://twitter.com/TheLastofUsNews/status/1461132737591619589

Κι από άλλη λήψη:

Η σειρά, αν κρίνουμε από το υλικό που έχουμε δει ως τώρα, με φωτογραφίες από τα γυρίσματα κατά κύριο λόγο, δείχνει να ακολουθεί πιστά το πνεύμα των παιχνιδιών της Naughty Dog όσον αφορά το ύφος. Για το σενάριο, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε την προσέγγιση που θα επιλέξουν οι δημιουργοί, καθώς δεν γνωρίζουμε πόσο θα αλλάξει η αφήγηση στην τηλεοπτική μεταφορά σε σχέση με εκείνη των παιχνιδιών.

Για την ώρα, δεν έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για τη σειρά του HBO, αλλά με βάση τις ενημερώσεις που έχουν κυκλοφορήσει από τους συντελεστές, δεν θα φαινόταν απίθανο να δούμε την πρεμιέρα του The Last of Us το 2022.