Σας λείπει το Bloodborne; Δείτε το Thymesia

Ένας ακόμα τίτλος στο ύφος των Souls, το Thymesia είναι ένα γρήγορο action RPG που υπόσχεται έντονες προκλήσεις και θυμίζει αρκετά το Bloodborne της FromSoftware. Το παιχνίδι αυτό θα κυκλοφορήσει το 2022 για PC, PS5 και Xbox Series X|S, και μοιάζει με ένα Bloodbborne με έμφαση στην ταχύτητα.

Σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης, θα δούμε ένα παιχνίδι που θα διαδραματίζεται σε «έναν στοιχειωμένα όμορφο κόσμο και θα ακολουθεί την ιστορία ενός μυστηριώδους πλάσματος, του Corvus, που είναι μισός άνθρωπος και μισός κοράκι. Ο πρωταγωνιστής προσπαθεί να ενώσει τις χαμένες του μνήμες για να σώστει τον εαυτό του και το βασίλειο που κάποτε αποκαλούσε σπίτι του. Ο τίτλος θα έχει δύσκολη μάχη με έμφαση στην ικανότητα του Corvus να κλέβει τα όπλα των εχθρών και να τα χρησιμοποιεί, και τα δυναμικά dodges, τα άψογα parries και οι επιθετικές κινήσερις είναι ο πυρήνας των προκλήσεων του Thymesia».

Το gameplay δείχνει ήδη πολύ ικανοποιητικό, στο trailer που κυκλοφόρησε για το Thymesia, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.