Πρώτη εικόνα από το GTA 6;

Ενώ το Grand Theft Auto: The Trilogy -The Definitive Edition έχει εξελιχθεί σε ένα φιάσκο που η Rockstar Games τελικά ξεκίνησε να αντιμετωπίζει, παίκτες στο remaster του San Andreas βρήκαν μια λεπτομέρεια που ορισμένοι πιστεύουν ότι μπορεί να είναι μια ένδειξη για το setting του GTA 6. Συγκεκριμένα, μεταξύ των εικόνων που απεικονίζουν αναγνωρίσιμες τοποθεσίες από διάφορα παιχνίδια της Rockstar είναι μια εικόνα ενός σπιτιού που οι fans δεν φαίνεται να μπορούν να αναγνωρίσουν.

Το Lil’ Probe’Inn, ένα μπαρ με θέμα τα UFO στο San Andreas, είναι το μέρος όπου οι fans βρήκαν το άγνωστο σπίτι. Σε έναν τοίχο κρέμονται πολλές εικόνες που απεικονίζουν ιπτάμενους δίσκους σε settings διαφόρων παιχνιδιών της Rockstar, συμπεριλαμβανομένων των Grand Theft Auto V και Red Dead Redemption 2. Προφανώς, οι τοποθεσίες που απεικονίζονται σε κάθε φωτογραφία έχουν εντοπιστεί, με εξαίρεση μία: μια απροσδιόριστη προαστιακή κατοικία μπροστά από έναν δρόμο, με φοίνικες και μια όμορφη μπροστινή αυλή.

https://twitter.com/kirstycloud/status/1460691501009174528?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1460691501009174528%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fkotaku.com%2Fembed%2Finset%2Fiframe%3Fid%3Dtwitter-1460691501009174528autosize%3D1

Σύμφωνα με τις αναφορές στα GTAForums, το εν λόγω σπίτι πιθανότατα είναι διαμορφωμένο σύμφωνα με ένα που βρίσκεται στην Μπόκα Ράτον της Φλόριντα, την πολιτεία όπου το GTA: Vice City έλαβε χώρα. Φυσικά, θα μπορούσε να είναι απλώς ένα render για concept art ή κάτι τέτοιο. Αλλά ο χρήστης του φόρουμ igrobar συνέκρινε το πραγματικό σπίτι της Boca Raton με την εικόνα του παιχνιδιού για να βρει ομοιότητες. Η ομοιότητα είναι απίστευτη, αν και, φυσικά, δεν πρέπει να βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.

Υπάρχει ακόμη και μια ενημέρωση στο remaster του GTA 3 που άλλαξε το κείμενο μιας πινακίδας από “See you in Miami” σε “See you soon”. Όλα αυτά φαίνεται να υποδηλώνουν ότι το επόμενο GTA μπορεί, στην πραγματικότητα, να φέρει τη σειρά στη Φλόριντα. Ωστόσο, και πάλι, όλα αυτά είναι απλώς εικασίες.

Ενώ γνωρίζουμε ότι το GTA 6 βρίσκεται σε ανάπτυξη και ο Dr. Dre φαίνεται πως κάνει μουσική για ένα επερχόμενο παιχνίδι GTA, όποια μορφή κι αν πάρει, μπορεί να μην κυκλοφορήσει τουλάχιστον μέχρι το 2025 σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις.