«Ξύλο» στο League of Legends

Η Riot δημοσίευσε ένα νέο βίντεο που παρουσιάζει το επερχόμενο δισδιάστατο fighting παιχνίδι της, με την κωδική ονομασία Project L, που βασίζεται στο σύμπαν του League of Legends.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε ότι το Project L θα είναι ένα παιχνίδι μάχης τύπου tag-team, όπου θα δημιουργήσετε και θα χειριστείτε μια ομάδα δύο διαφορετικών ηρώων», εξήγησε ο Tom Cannon της Riot σε μια ανάρτηση. «Σε αυτήν την πρώτη ματιά, θα δείτε ότι έχουμε ενημερώσει το εικαστικό στιλ του παιχνιδιού και θα σας παρουσιάσουμε μια ανάλυση των κινήσεων ενός χαρακτήρα. Θα δείτε πώς προσεγγίζουμε τον χειρισμό με ένα εύκολο στην εκμάθηση αλλά δύσκολο στην τελειοποίηση τρόπο.

Δείτε το βίντεο για μία γεύση από το Project L:

Είναι ενδιαφέρον ότι ο Tom Cannon επιβεβαίωσε ότι «αν και [η ομάδα] έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο», το Project L «δεν θα κυκλοφορήσει το 2021 ή το 2022». Μπορούμε να περιμένουμε άλλη ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο κάποια στιγμή στο δεύτερο εξάμηνο του 2022.

«Στόχος μας είναι να φτιάξουμε ένα παιχνίδι ξύλου σούπερ υψηλής ποιότητας στο οποίο η κοινότητα μπορεί να επενδύσει βαθιά, παίζοντας για χρόνια ή και δεκαετίες. Αυτό απαιτεί χρόνο για να γίνει σωστά και δεν πρόκειται να το βιαστούμε», είπε ο Cannon.

Παράλληλα, η δεύτερη σεζόν του spin-off κινουμένων σχεδίων του League of Legends, Arcane, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε παραγωγή. Πιθανότατα δεν θα αποτελεί έκπληξη δεδομένης της απήχησης της σειράς αλλά είναι υπέροχα νέα για τους fans του LoL και του νέου σόου του Netflix, ακόμα κι αν δεν έχουμε ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας.

Τέλος, είχαμε μια ενημέρωση για τους άλλους τίτλους της επέκτασης του σύμπαντος του LoL, με τα Hextech Mayhem και Ruined King να κυκλοφορούν ήδη μάλιστα, ενώ αναμένουμε περισσότερα παιχνίδια από τον κόσμο της Riot στο μέλλον, μεταξύ των οποίων το Song of Nunu, ένα παιχνίδι περιπέτειας-platformer με τον Nunu ως πρωταγωνιστή.