Τι κοινό έχει το Elden Ring με το remaster του GTA

Όπως προέκυψε από την ανάλυση του Digital Foundry, αν θέλετε να παίξετε το remaster του GTA III χωρίς πολλές πτώσεις στα frames, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την έκδοση της συλλογής στο Xbox Series X. Όμως, η ίδια ανάλυση παρουσιάζει έναν ακόμα τρόπο για σταθερές επιδόσεις, ο οποίος είναι πιο παράξενος: μπορείτε να παίξετε την έκδοση του PS4 Pro στο PS5. Ναι, η έκδοση του PS4 Pro τρέχει καλύτερα στο PS5 από τη native έκδοση του PS5, αν και ρίχνει την ποιότητα της εικόνας συγκριτικά.

Ε, λοιπόν, το ίδιο φαίνεται πως ισχύει και για το Elden Ring, τουλάχιστον με βάση την beta έκδοσή του. Σύμφωνα και πάλι με το Digital Foundry, το quality mode του Elden Ring, που μας δίνει native 4K ανάλυση, πιάνει framerate χαμηλότερων επιδόσεων ενώ το performance πλησιάζει πάρα πολύ τα 60fps. Αυτά σε PS5, στην έκδοση του PS5. Ωστόσο, όταν τρέχουμε την έκδοση του PS4 Pro σε PS5 με backwards compatibility, φαίνεται ότι παίρνουμε τις καλύτερες και πιο σταθερές επιδόσεις.

Βέβαια, το τελικό προϊόν μπορείο να διαφέρει, καθώς η ανάλυση του Digital Foundry βασίζεται στην beta, αλλά και πάλι η λεπτομέρεια αυτή παρουσιάζει ενδιαφέρον.