Τι γνωρίζουμε ως τώρα για το μέλλον του Arcane (vids)

Η πρώτη σεζόν της σειράς αποτέλεσε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του 2021, προσφέροντας δράση, διασκέδαση, αλλά κυρίως δίνοντας ζωή σε μερικούς από τους αγαπημένους μας χαρακτήρες, από το σύμπαν του League of Legends. Τα βραβεία που απέσπασε αλλά και οι υποψηφιότητες που ακόμα κερδίζει (9 Annie υποψηφιότητες για το 2022), αποδεικνύουν το λόγο που τόσος πολλοίς κόσμος περιμένει ανυπόμονα τα νέα γύρω από τη νέα σεζόν.

Season 2 το 2023;

Παρά τις περικοπές της πλατφόρμας streaming στον τομέα του “animation”, με την οποία συνεργάζεται η Riot, και ακούει στο όνομα Netflix, το Arcane κατάφερε να περάσει στην… επόμενη φάση και θα μας προσφέρει μία δεύτερη, γεμάτη σεζόν.

Όπως σημειώνει και ο CEO της Riot Games Nicolo Laurent, δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε έξι ολόκληρα χρόνια για την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν. Ταυτόχρονα, υπογράμμισε πως το 2022 δεν θα είναι η χρονιά μας όμως, καθώς δεν προβλέπεται η σειρά να είναι διαθέσιμη ως και το τέλος του έτους.

https://twitter.com/niiicolo/status/1462225669551575042

Η ακριβής ημερομηνία παραμένει ένα μυστήριο. Στην σελίδα της σειράς στο IMDb, φιγούραρε για λίγο η πληροφορία πως το πρώτο επεισόδιο, πρόκειται να φτάσει στις οθόνες μας το 2023. Λίγο αργότερα, οι υπεύθυνοι της σελίδας φρόντισαν να αφαιρέσουν την υποσημειώση με συνοπτικές διαδικασίες. Πέρα από την ημερομηνία, και η υπόθεση της δεύτερης σεζόν παραμένει ένα επτασφράγιστο μυστικό, καλά φυλαγμένο εντός των τειχών της εταιρείας. Το μόνο που θα μπορούμε να προσφέρουμε στην συζήτηση, είναι υποθέσεις προς το παρόν.

Μέχρι τότε, όποιος θέλει, μπορεί να πάρει μία γεύση “πίσω από την κουρτίνα”, μέσω του trailer για το ντοκιμαντέρ που Arcane, το πρώτο επεισόδιο του οποίου έρχεται σήμερα στις οθόνες μας (4/8/2022).