Το νέο monitor DualUp της LG έρχεται στην ελληνική αγορά για να αναβαθμίσει και να ενισχύσει την παραγωγικότητα των εργαζομένων

Η LG Electronics (LG), εμπλουτίζει την οικογένεια των ergo monitors με την προσθήκη του monitor LG DualUp (μοντέλο 28MQ780), που είναι σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες των επαγγελματιών παγκοσμίως. Η νέα προσθήκη στη σειρά ERGO των LG monitor, προσφέρει κομψό και ευέλικτο σχεδιασμό, βελτιωμένη συνδεσιμότητα και ανώτερη εμπειρία χρήσης τόσο για τους επαγγελματίες που δουλεύουν στο γραφείο ή από το σπίτι.

Με εξαιρετική ποιότητα εικόνας, ισχυρή απόδοση, προσαρμοστικότητα και ευκολία, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το μοντέλο ξεχώρισε στην φετινή CES 2022 λαμβάνοντας τα παρακάτω βραβεία από υψηλού κύρους και αναγνωρισμένα Μέσα:

Ars Technica: The 7 Most Exciting PC Monitors From CES 2022 Rolling Stone: Best of CES 2022: Hybrid Tech for a Hybrid World Reviewed.com: The Best Computer Monitors at CES 2022 Digital Trends: The Best Monitors of CES 2022

Τo LG DualUp, εισάγει ένα εντελώς νέο format στην αγορά των monitors, με το χαρακτηριστικό Nano IPS και τη μοναδική 16:18 αναλογία. Αποτελεί έναν πολυλειτουργικό σταθμό εργασίας που είναι ιδανικός για δημιουργία περιεχομένου ή ακόμα και coding καθώς η καινοτόμα Square Double QHD με αναλογίες 2,560 x 2,880 προσφέρει την ίδια αναλογία με δυο οθόνες 21.5 ιντσών και έχει τη δυνατότητα για κάθετη προβολή, για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία για τους χρήστες. Επιπλέον, το ρυθμιζόμενο LG Ergo stand εξασφαλίζει εξοικονόμηση χώρου σε όλους τους σταθμούς εργασίας και ενισχύει την παραγωγικότητα παρέχοντας ευκολία και άνεση. Τέλος, χάρη στο διπλάσιο ύψος της οθόνης LG DualUp Monitor, ελαχιστοποιεί την ανάγκη για περιττές κινήσεις του κεφαλιού, που συχνά ευθύνονται για τους πόνους στον αυχένα. Όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και εγγύηση 0 pixel.