Καθηλωτικό 4K Gaming υπόσχονται τα νέα monitors της LG

Τα νέα gaming monitors της LG είναι τα πρώτα στον κόσμο που παρέχουν UHD ανάλυση με IPS panel και χρόνο απόκρισης 1ms και αποτελούν την απόλυτη επιλογή για κάθε gamer που έχει στόχο τις υψηλές επιδόσεις, με τα καλύτερα γραφικά και την μεγαλύτερη άνεση.

Τα νέα UltraGear gaming monitors 27GP950 & 38GN950 ήρθαν για να αλλάξουν τους κανόνες του παιχνιδιού, με τεχνικές προδιάγραφες που εγγυώνται τη νίκη και προσφέρουν την απόλυτη οπτικοακουστική απόλαυση. Χάρη στις τελευταίας τεχνολογίας λειτουργίες συχρονισμού εικόνας και ήχου, Sphere Lighting 2.0, ο παίκτης μπορεί να απολαύσει μια πλήρως immersive εμπειρία gaming, καθώς ο φωτισμός της οθόνης μεταβάλλεται ανάλογα με τους δυναμικούς ήχους του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα η λειτουργία συγχρονισμού εικόνας, ενεργοποιείται ανάλογα με τα οπτικά εφέ που εμφανίζονται στο monitor. Επιπλέον, βοηθά στη μειωμένη καταπόνηση των ματιών του χρήστη για μια επαγγελματικών προδιαγραφών gaming εμπειρία.

Η τεχνολογία VESA Display Stream Compression (DSC), πέρα από την υποστήριξη για ανάλυση 4K, ρυθμό ανανέωσης 144Hz (160Hz με overclock) και χρόνο απόκρισης 1ms, παρέχει και συμβατότητα με HDR και G-SYNC, καλύπτοντας εύρος χρωμάτων 10-bit μέσω σύνδεσης DisplayPort, μειώνοντας έτσι την οπτική απώλεια. Ταυτόχρονα, μειώνει την εμφάνιση ειδώλων, επιτρέποντας στον παίκτη να έχει τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις. Τα gaming monitors 27GP950 & 38GN950 έχουν δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί επίσημα από την NVIDIΑ, για μειωμένες αλλοιώσεις και ελάχιστο flickering, προσφέροντας ομαλή κίνηση σε παιχνίδια δράσης και υψηλής ανάλυσης, κάνοντας τα έτσι τον καλύτερο σύμμαχο για κάθε gamer. Παράλληλα το DSC τις κάνει συμβατές και με τις κάρτες γραφικών Radeon της AMD.

Περισσότερες πληροφορίες για το gaming monitor 27GP950-B μπορείτε να βρείτε εδώ, και για το gaming monitor 38GN950-B μπορείτε να βρείτε εδώ.