
Open World Star Wars? | Mama mia_

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της Lucasfilm Games από την Disney, οι εξελίξεις φαίνεται πως δρομολογούνται με πολύ μεγάλη ταχύτητα γύρω από το Star Wars franchise, αλλά και γενικότερα. Σύμφωνα με τον CEO Yves Guillemot, η Ubisoft βρίσκεται στην διαδικασία ανάπτυξης μίας open world ιστορίας Star Wars. Πέραν τούτου, επιπλέον λεπτομέρειες δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμες, εκτός από το ότι η Massive (studio της Ubisoft) βρίσκεται σε ενεργή διαδικασία προσλήψεων για το project. Το παιχνίδι θα ενσωματώνει την Snowdrop engine που χρησιμοποιήθηκε για τα Division παιχνίδια, ενώ ο Julian Gerighty, σκηνοθέτης του Division 2 έχει αναλάβει εξίσου τα σκηνοθετικά ηνία.
We’re thrilled to announce we are working with @Ubisoft and @UbiMassive to develop a brand-new, story-driven, open-world Star Wars adventure!
Learn more about the future of @LucasfilmGames in the Star Wars galaxy and beyond: https://t.co/uO1K1pivl2 pic.twitter.com/wRDccZvi3o
— Lucasfilm Games (@LucasfilmGames) January 13, 2021
Το ερώτημα που τίθεται – αναπάντητο προς το παρόν – είναι εάν ο νέος τίτλος θα είναι single ή multiplayer, ενώ θολό είναι και το τοπίο σχετικά με το σημείο στο οποίο θα τοποθετείται χρονικά στο σύμπαν του Star Wars. Ο Yves Guillemot, δεν παρέλειψε να μας ανοίξει την όρεξη, καθώς σύμφωνα με όσο είπε στο Wired, το παιχνίδι θα είναι “μία πρωτότυπη Star Wars περιπέτεια, διαφορετική από οτιδήποτε έχουμε δει ως σήμερα”. Συμπληρωματικά, η Lucasfilm Games δήλωσε ότι όλα τα παιχνίδια του franchise θα διαγράφουν παράλληλη πορεία με τις ταινίες, τα βιβλία και τα comics. Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα, ενώ μπορεί κανείς μόνο να αλιεύσει ορισμένα παραπάνω στοιχεία μέσω του Q&A που υπάρχει στην σελίδα της Ubisoft.