Βροχή από… trailers

Το μενού είναι πλήρες, χορταστικό και με αρκετές… εκπλήξεις. Για όσους δεν κατάφεραν να το παρακολουθήσουν, δεν έχουν παρά να ρίξουν μία πιο αναλυτική ματιά στο επίσημο κανάλι του IGN στο YouTube, όπου θα βρουν σωρεία trailers αλλά και ολόκληρες παρουσιάσεις. Ας πάρουμε μία γεύση από μερικά εξ’ αυτών, που δείχνουν να συζητιούνται ελαφρώς πιο έντονα στο Reddit, πλάι στα “μεγάλα ονόματα”.

Haunted Space

“Ζήστε την επόμενη γενιά διαστημικής μάχης στο HAUNTED SPACE. Το Sci-fi συνδυάζεται με στοιχεία τρόμου σε μια περιπέτεια πλούσια σε ιστορία, που βασίζεται στην εξερεύνηση, τις γρήγορες μάχες, τις συναλλαγές και κατασκευές πλοίων, με προσαρμόσιμη προσομοίωση πτήσης και έντονες μάχες αφεντικών πολλαπλών σταδίων” (από τη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam).

Chernobylite

“Το Chernobylite είναι ένα survival horror RPG που συνδυάζει ελεύθερη εξερεύνηση ενοχλητικών τοποθεσιών με δυνατές μάχη, μοναδική “χειροτεχνία” και μη γραμμική ιστορία επιστημονικής φαντασίας. Δημιουργήστε την ομάδα σας, επιβιώστε και αποκαλύψτε τα στριμμένα μυστικά του Τσερνομπίλ, στην τρισδιάστατη αναπαράσταση της Ζώνης Αποκλεισμού (Exclusion Zone).” (από τη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam).

Bramble: The Mountain King

Bramble: Το Mountain King είναι ένα παιχνίδι adventure/horror, που επικεντρώνεται σε ατμοσφαιρικά περιβάλλοντα, γραφικά υψηλών προδιαγραφών, κινηματογραφικές στιγμές και απλό gameplay. Καθ ‘όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού θα ξεκινήσετε ένα ταξίδι στον σκοτεινό κόσμο του Bramble, όπου θα συναντήσετε αφεντικά του «David vs Goliath» και θα εξερευνήσετε και θα διασχίσετε τη σκανδιναβική φύση. Θα συναντήσετε ενδιαφέροντα πλάσματα και θα ζήσετε έναν μοναδικό κόσμο γεμάτο με σκανδιναβικές μύθους και παραμύθια.” (από την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού).

Tiny Tina’s Wonderlands

Ξεκινήστε μια επική περιπέτεια γεμάτη ιδιοτροπία, θαύμα και όπλα υψηλής ισχύος! Φτιάξτε τον δικό σας ήρωα και, στη συνέχεια, πυροβολήστε, λεηλατήστε, και ετοιμαστείτε να προσπαθήσετε να σταματήσετε τον Dragon Lord.” (από την σελίδα του παιχνιδιού στο Steam).

Arboria

“Ξεκινήστε το ταξίδι σας σε αυτή τη σκοτεινή φαντασία. Ως πολεμιστής, ένας Yotun, κατεβαίνετε στο συνεχώς μεταβαλλόμενο Durnar και αποκαλύπτετε τα μυστήρια της φυλής σας. Χρησιμοποιήστε μια ποικιλία από Συμβιωτικά Όπλα για να πολεμήσετε τους εχθρούς και να μεταλλαχθείτε για να γίνετε ακόμα πιο δυνατοί.” (από την σελίδα του παιχνιδιού στο Steam).

World War Z Aftermath

Το World War Z: Το Aftermath είναι το απόλυτο co-op zombie shooter που βασίζεται στην ταινία blockbuster της Paramount και η επόμενη εξέλιξη του αρχικού επιτυχημένου World War Z, που έχει πλέον σαγηνεύσει περισσότερους από 15 εκατομμύρια παίκτες. ” (πηγή: wccftech.com)

Streets of Rage 4 Mr. X Nightmare DLC

Επιπρόσθετο περιεχόμενο για το βασικό παιχνίδι “Streets of Rage 4”.

Unbound: Worlds Apart

“Εξερευνήστε όμορφους, χειροποίητους κόσμους Metroidvanian δημιουργώντας διαφορετικές μαγικές πύλες. Κάθε πύλη σάς δίνει μοναδικές ικανότητες για να λύσετε παζλ, ξεκάθαρα απαίσια πλάσματα και να ξετυλίξετε μυστήρια.” (από την σελίδα του παιχνιδιού στο Steam).

Splitgate

“Το Splitgate είναι ένα PvP Portal Shooter που κυκλοφορεί – Free-to-Play – το καλοκαίρι του 2021. (από την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο YouTube).

Core Keeper

“Εξερευνήστε ένα ατελείωτο σπήλαιο με πλάσματα, λείψανα και πόρους σε μια περιπέτεια με άμμο εξόρυξης για 1-8 παίκτες. Ορυχείο, κατασκευή, μάχη, σκάφη και αγρόκτημα για να αποκαλυφθεί το μυστήριο του αρχαίου πυρήνα.” (από την σελίδα του παιχνιδιού στο Steam)

Mortal Shell The Virtuous Cycle DLC

Επιπρόσθετο περιεχόμενο για το βασικό παιχνίδι “Mortal Shell”.

“Το Mortal Shell είναι ένα deep action-RPG, που δοκιμάζει τη λογική και την ανθεκτικότητα σας σε έναν γκρεμισμένο κόσμο.” (από την σελίδα του παιχνιδιού στο Steam).

AudioClash: Battle of the Bands

“Δημιουργήστε μια μπάντα και κυριαρχήστε στον ανταγωνισμό σε αυτό το νέο auto-battler με θέμα τη μουσική που αναπτύχθηκε από την Big Boat Interactive σε συνδυασμό με το The Living Tombstone. Λάβετε μέρος σε μάχες 8 παικτών και απελευθερώστε τις ικανότητές σας για να κερδίσετε και να ξεκλειδώσετε ανταμοιβές. Το AudioClash διαθέτει όλα τα μέλη του The Living Tombstone!” (από την σελίδα του παιχνιδιού στο Steam).

Blacktail

“Γίνετε η μάγισσα του δάσους στο BLACKTAIL. Ο σλαβικός μύθος ζωντανεύει σε αυτήν την first-person open world action adventure. Ανακαλύψτε την ιστορία της Yaga και καθοδηγήστε την στο δρόμο για να γίνει ένας φοβερός φύλακας του δάσους ή ο σκοτεινός θρύλος που στοιχειώνει τους εφιάλτες των παιδιών.” (από την σελίδα του παιχνιδιού στο Steam).

SIFU

“Ένα παιχνίδι δράσης τρίτου προσώπου με έντονη μάχη σώμα με σώμα, όπου έχετε τον έλεγχο ενός νεαρού μαθητή Kung-Fu, που βαδίζει τον δρόμο της εκδίκησης.” (από την σελίδα του παιχνιδιού στο Epic Games Store).

Doki Doki Literature Club Plus

“Καλώς ήρθες στο κλαμπ! Γράψε ποιήματα για τον έρωτα σας και ζήστε τον τρόμο του σχολικού ρομαντισμού, σε αυτήν την βραβευμένη ιστορία psychological horror.” (από την σελίδα του παιχνιδιού στο Steam).