Δωρεάν το Far Cry 3 σε PC

Η Ubisoft προσφέρει δωρεάν το Far Cry 3 για PC, τον τίτλο της σειράς που από μεγάλη μερίδα του κοινού θεωρείται ο καλύτερος μέχρι σήμερα για το franchise. Η προσφορά θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου και έρχεται έναν μήνα πριν από την κυκλοφορία του επόμενου μεγάλου παχνιδιού της Ubisoft, του Far Cry 6, που θα μας στείλει ως μέλος της αντίστασης στη Yara, ένα φανταστικό νησί της Καραϊβικής υπό την εξουσία του δικτάτορα “El Presidente” Antón Castillo, τον οποίον ερμηνεύει ο Giancarlo Esposito, γνωστός μεταξύ άλλων από τον ρόλο του στο Breaking Bad.

Για να λάβετε τη δωρεάν κόπια του Far Cry 3 πρέπει να επισκεφτείτε το store της Ubisoft πατώντας εδώ, ενώ όταν αποκτήσετε το παιχνίδι μέσω της προσφοράς, αυτό θα μείνει για πάντα στη συλλογή σας, καθώς δεν πρόκειται για χρονικά περιορισμένο deal.

Το Far Cry 3, ένα από τα highlights του franchise, μας έβαλε στον ρόλο του Jason Brody όταν βρέθηκε σε ένα -φαινομενικά- παραδεισένιο νησί μετά από τις διακοπές με τους φίλους του, οι οποίοι απήχθησαν από πειρατές. Φυσικά, ο πρωταγωνιστής αποφάσισε να τους σώσει, μπλέκοντας σε μία χαοτική περιπέτεια στην πορεία της οποίας έρχεται αντιμέτωπος με τον Vaas, βασικό «κακό» του παιχνιδιού, που θεωρείται ένας από τους διασημότερους στο πλαίσιο της σειράς, αλλά και των video games γενικότερα (τον ερμηνεύει μάλιστα ο Michael Mando, γνωστός για τη συμμετοχή του στο prequel του Breaking Bad, Better Call Saul). Στο Far Cry 6, σε DLC συγκεκριμένα, αναμένεται να ξαναδούμε τον Vaas, αφού θα είναι playable μαζί με τους villains των Far Cry 5 και 4. Το Far Cry 3 κυκλοφόρησε το 2012 και σηματοδότησε την αρχή της στροφής της σειράς από πιο σκοτεινό ύφος σε ένα που θυμίζει μπλοκμπάστερ ταινία δράσης. Στη συνέχεια, είδαμε διάφορες προσθήκες που «ξέφυγαν» εντελώς, όπως το DLC του Far Cry 3, Blood Dragon ή το sequel του Far Cry 5, New Dawn, όμως πάντα διατηρώντας κάποια βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα που δίνουν στη σειρά την ταυτότητά της.

Είναι μία καλή ευκαιρία, αν δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα, να παίξετε το Far Cry 3 πριν κυκλοφορήσει το έκτο κεφάλαιο του franchise, για να δείτε από πού ξεκίνησε η σειρά παιχνιδιών της Ubisoft και πώς έχει εξελιχθεί για να φτάσει στη μορφή που έχει σήμερα. Το Far Cy 6 θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S. Περισσότερα για το Far Cry και την ιστορία του μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.