Φήμες για Star Wars παιχνίδι από την Quantic Dream

Το συμβόλαιο της Quantic Dream με τη Sony, που είχε να κάνει με την ανάπτυξη τριών τίτλων για το PlayStation, έχει πλέον λήξει και έτσι η εταιρεία έχει αποδεσμευτεί από την πλατφόρμα. Η Quantic Dream έγινε ιδιαίτερα γνωστή με τα παιχνίδια της Heavy Rain, Beyond: Two Souls και Detroit: Become Human, που είχαν κυκλοφορήσει αρχικά αποκλειστικά στις κονσόλες της Sony, για να τα δούμε αργότερα και σε υπολογιστές.

Δεν έχουμε δει σε τι δουλεύει η Quantic Dream, ποιο είναι το επόμενο πρότζεκτ της μετά το Detroit, όμως έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες που αναφέρουν ότι πρόκειται για παιχνίδι στο σύμπαν του Star Wars. Το franchise είναι στα δυνατά του αυτήν την περίοδο, με παιχνίδια και σειρές να ξεπηδούν διαρκώς και να σημειώνουν επιτυχία, με την ανακοίνωση του επερχόμενου remake για το Star Wars: Knights of the Old Republic που έγινε στο showcase της Sony, αλλά και με την απομάκρυνση της LucasFilm από την αποκλειστικότητα με την ΕΑ, για να αναπτύξει ένα open-world Star Wars παιχνίδι με την Ubisoft.

Οι φήμες, που ξεκίνησαν από αναφορές ενός YouTuber, σύμφωνα με τον οποίον η Quantic Dream έχει τελειώσει τη συνεργασία με τη Sony, και θα υπογράψει με τη Disney. Αργότερα, ο δημοσιογράφος του DualShockers, Tom Henderson, ανάρτησε στο Twitter μία εικόνα που δείχνει έναν χαρακτήρα απ’ το Detroit: Become Human και δύο φωτόσπαθα. Ο ίδιος, στη συνέχεια, προέβη σε δημοσίευμα που αναφέρει, επικαλούμενο πηγές του δημοσιογράφου, ότι ο τίτλος στο σύμπαν του Star Wars που αναπτύσσεται από την Quantic Dream είναι πράγματι αληθινός, και βρίσκεται στα σκαριά εδώ και 18 μήνες.

Για την ώρα, δεν υπάρχει κάτι επίσημο ή χειροπιαστό, αλλά για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε, καθώς αν αυτή η φήμη βγει πραγματική, θα έχει αρκετό ενδιαφέρον.