Νέα μεγάλη παρουσίαση Nintendo Direct

Η Nintendo θα μεταδώσει μια νέα παρουσίαση Nintendo Direct την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου (ξημερώματα 24 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα), όπου η εταιρεία σχεδιάζει να αποκαλύψει νέες λεπτομέρειες για τα επερχόμενα παιχνίδια του Nintendo Switch. Η εταιρεία ανακοίνωσε τη νέα Nintendo Direct στο Twitter.

Η παρουσίαση πρόκειται να είναι μεγάλη, καθώς θα διαρκέσει «περίπου 40 λεπτά» και θα επικεντρωθεί στα παιχνίδια του Nintendo Switch που αναμένονται αυτόν τον χειμώνα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το stream του Nintendo Direct στα κανάλια της Nintendo στο YouTube και το Twitch. Συγκεκριμένα, η μετάδοση θα πραγματοποιηθεί στη 1 τα ξημερώματα της Παρασκευής (24 Σεπτέμβρη), ώρα Ελλάδας.

Το lineup των επερχόμενων τίτλων για το Switch, σύμφωνα με όσα έχουν ήδη ανακοινωθεί για την κονσόλα, περιλαμβάνει το Metroid Dread (θα κυκλοφορήσει σύντομα, στις 8 Οκτωβρίου), το Splatoon 3, το Metroid Prime 4 και μια συνέχεια του The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Αλλά η Nintendo έχει επίσης προγραμματίσει updates για παιχνίδια που έχουν ήδη κυκλοφορήσει. Οι fans του Animal Crossing: New Horizons περιμένουν το νέο περιεχόμενο που υποσχέθηκε η Nintendo, ενώ οι παίκτες του Super Smash Bros. Ultimate τον επόμενο χαρακτήρα που έρχεται στο Fighters Pass Vol. 2

Σύμφωνα με πληροφορίες, νέο περιεχόμενο για το Nintendo Switch Online είναι επίσης στα σκαριά. Εκτός από τα παιχνίδια για NES και Super NES, η Nintendo φέρεται να σκοπεύει να φέρει παιχνίδια των Game Boy και Game Boy Color (και ίσως ακόμη και τίτλους του Nintendo 64, λένε οι φήμες) στην online συνδρομητική της υπηρεσία.

Η Nintendo αναμένεται, επίσης, να μας δώσει σύντομα τη νέα έκδοση του Nintendo Switch, με οθόνη OLED, που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου. Τον Νοέμβριο, έρχεται ένα νέο Game & Watch με αφορμή την 35η επέτειο του The Legend of Zelda.