Πρώτη ματιά στην τηλεοπτική σειρά The Last of Us

Το HBO έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα από τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς The Last of Us, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal και Bella Ramsey ως Joel και Ellie αντίστοιχα. Η εικόνα κυκλοφόρησε την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, και δείχνει τους δύο ηθοποιούς στους ρόλους τους, με τα γνώριμα ρούχα που φορούν και στο παιχνίδι. Στο βάθος, στην κορυφή ενός λόφου, βλέπουμε ένα κατεστραμμένο αεροπλάνο, κάτι που δεν είδαμε στο παιχνίδι, τουλάχιστον όχι σε πρώτο πλάνο.

Δείτε τη φωτογραφία από τη σειρά του HBO:

Η εικόνα αυτή βγήκε στη δημοσιότητα με αφορμή δύο περιστάσεις, και πιάνει το πνεύμα του παιχνιδιού, με παρόμοια χρωματική παλέτα, ίδιο στιλ ρούχων και διάφορες λεπτομέρειες που «ξεπηδούν» απευθείας απ’ το video game, όπως για παράδειγμα η καρφίτσα στην τσάντα της Ellie. Αρχικά, σηματοδοτεί πως η τηλεοπτική σειρά έχει ξεκινήσει την παραγωγή της επισήμως, ενώ το πρώτο επεισόδιο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022, χωρίς να έχουμε για την ώρα ακριβή ημερομηνία. Επίσης, η 26η Σεπτεμβρίου είναι μία σημαντική ημέρα για το franchise, καθώς πρόκειται για τη χρονική στιγμή του ξεσπάσματος του ιού στο πρώτο The Last of Us, που οδήγησε στην καταστροφή του κόσμου όπως τον ξέραμε μέχρι τότε.

Σε tweet που αποκάλυψε το screenshot από την τηλεοπτική σειρά, το HBO αναφέρεται συγκεκριμένα στον Craig Mazin και τον Neil Druckmann. Ο Mazin είναι περισσότερο γνωστός για τη δουλειά του στο Τεσρνόμπιλ ως συγγραφέας-παραγωγός και υπηρετεί τον ίδιο ρόλο στο The Last of Us. Ο Druckmann είναι co-president του Naughty Dog, co-director και συγγραφέας του πρώτου παιχνιδιού The Last of Us και είναι co-writer/εκτελεστικός παραγωγός στην επερχόμενη σειρά του HBO.

Η τηλεοπτική σειρά The Last of Us θα περιλαμβάνει 10 επεισόδια, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για την ώρα.

Ο Druckmann, ο Mazin, ο Pascal και η Ramsey μοιράστηκαν όλοι την εικόνα το βράδυ της Κυριακής. Δείτε τα σχετικά tweets:

https://twitter.com/Neil_Druckmann/status/1442292909798166528

https://twitter.com/clmazin/status/1442292907386408964

Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε αν αυτή η τηλεοπτική σειρά, με τόσο διάσημους και ταλαντούχους συντελεστές να συνεργάζονται, θα καταφέρει να ξεφύγει από τη συνηθσμένη μετριότητα των μεταφορών από video games.