Τα The Game Awards επιστρέφουν με event δια ζώσης

Το ετήσιο event του Geoff Keighley, The Game Awards, που σηματοδοτεί το τέλος της χρονιάς για το gaming και βραβεύει τα καλύτερα παιχνίδια που είδαμε κατά τη διάρκεια του έτους, αλλά και αποκαλύπτει νέα για τις επόμενες, επιστρέφει στη δια ζώσης λειτουργία του τον Δεκέμβριο.

Το φετινό event θα μας γυρίσει στην εποχή πριν απ’ την πανδημία, όταν οι διοργανώσεις γίνονταν παρουσία κοινού, καθώς στις 9 Δεκεμβρίου θα μπορέσουμε να απολαύσουμε τις ανακοινώσεις και τα βραβεία μέσω streaming, φυσικά, αλλά σε παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί ζωντανά στο Microsoft Theater του Los Angeles. Περισσότερα δεν έχουν γίνει γνωστά για την ώρα, αλλά σίγουρα μπορούμε να περιμένουμε αποκαλύψεις νέων τίτλων, βραβεύσεις και μουσικές παραστάσεις στη σκηνή των βραβείων. Στην ανακοίνωση για το event αναφέρεται πως πρόκειται για «μία παγκόσμια γιορτή της κουλτούρας των video games». Φυσικά, η παρακολούθηση μέσω live streaming θα είναι δωρεάν για όλους.

Η σχετική ανακοίνωση:

https://twitter.com/thegameawards/status/1443606566129840129?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1443606566129840129%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.eurogamer.net%2Farticles%2F2021-09-30-the-game-awards-officially-returns-as-full-scale-in-person-event-this-december

Πέρσι, στα The Game Awards μάθαμε για το επερχόμενο Perfect Dark, για το Back 4 Blood, είδαμε ένα teaser για τη συνέχεια της σειράς Mass Effect, ρίξαμε μια ματιά στο επόμενο Dragon Age και παρακολουθήσαμε ένα trailer για το Ark 2 με τον Vin Diesel, μεταξύ άλλων. Το 2020, η παρουσίαση έγινε ψηφιακά μέσω streaming εξαιτίας των συνθηκών και των περιορισμών που είχαν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας COVID-19. Την ίδια χρονιά, ανακοινώθηκε ένα νέο βραβείο, αυτό της προσβασιμότητας, το οποίο κέρδισε το The Last of Us Part II της Naughty Dog. Ο τίτλος αυτός είχε γενικότερα την τιμητική του στο event, καθώς απέσπασε το βραβείο του καλύτερου παιχνιδιού της χρονιάς, καλύτερης σκηνοθεσίας και narrative, audio design και ερμηνείας για τη Laura Bailey ως Abby, ενώ βραβεύτηκε και ως το καλύτερο action/adventure παιχνίδι για το 2020.

Η ανάρτηση του Geoff Keighley για το φετινό event:

Όσον αφορά την παρουσίαση του 2021, δεν έχουμε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά η διοργάνωση υπόσχεται πως θα μοιραστεί νέες πληροφορίες μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Πάντως, αναμένεται να υπάρχουν πρωτόκολλα υγειονομικής ασφάλειας, τα οποία θα γνωστοποιηθούν αργότερα.