Στο Xbox Game Pass το Scarlet Nexus

Στην παρουσίασή της στο πλαίσιο του Tokyo Game Show, η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Scarlet Nexus εισέρχεται στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass από τις 30 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για ένα action RPG από την Bandai Namco, που δέχτηκε αρκετά θετικές βαθμολογίες στις κριτικές του ειδικού Τύπου και αγαπήθηκε από μεγάλο μέρος των gamers. Κυκλοφόρησε τον Ιούνιο για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S. Στο review μας στην έντυπη έκδοση του THE GRID, εμείς κάναμε λόγο για ένα «συναρπαστικό, περίπλοκο σενάριο επιστημονικής φαντασίας με ένα ενδιαφέρον cast χαρακτήρων και με ένα από τα καλύτερα συστήματα μάχης που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό». Η Bandai Namco αποκάλυψε επίσης νέες λεπτομέρειες για το πρώτο DLC του τίτλου, που θα φέρει νέες αποστολές και άλλο περιεχόμενο.

Στο event της Microsoft μάθαμε επίσης πως το Xbox Cloud Gaming έφτασε στην Ιαπωνία, την Αυστραλία, τη Βραζιλία και το Μεξικό, ενώ είδαμε και νέα πλάνα από το Forza Horizon 5 σε PC.

Ακόμα, παρουσιάστηκαν μερικοί ακόμα τίτλοι που θα κυκλοφορήσουν στο Xbox Game Pass, μεταξύ των οποίων το Back 4 Blood των δημιουργών του Left 4 Dead, το AI: Somnium Files, ένα παιχνίδι μυστηρίου από τους δημιουργούς της σειράς Zero Escape, και είδαμε το release trailer για το Back 4 Blood, που θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου. Τέλος, μέσω της ανακοίνωσης πλήρους localisation στα ιαπωνικά για το Starfield, μάθαμε πως το παιχνίδι της Bethesda θα περιλαμβάνει μεγάλο όγκο κειμένου (“over 150.000 lines of dialogue”) και περισσότερους από 300 ηθοποιούς, στοιχεία ενδεικτικά για το μέγεθος του πολυαναμενόμενου RPG.

Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με έναν αριθμό indie τίτλων από την Ιαπωνία και την Κορέα που πρόκειται να φτάσουν στο Xbox Game Pass, συμπεριλαμβανομένων των Craftopia, The Good Life, RPG Time, Lapin, Unsouled και Eternal Return. Μετά από έναν εξαιρετικό Σεπτέμβριο, το Xbox Game Pass μπαίνει δυναμικά στον Οκτώβριο, ενώ περιμένουμε πολλές ακόμα σημαντικές κυκλοφορίες στην υπηρεσία της Microsoft στους επόμενους μήνες.