Αποκαλύφθηκε το Zombies Mode του Call of Duty: Vanguard

Η Activision αποκάλυψε για πρώτη φορά υλικό από το νέο Zombies mode του φετινού παιχνιδιού της σειράς Call of Duty, του Vanguard.

Σε ένα trailer που συνοδεύεται από μουσική της Billie Eilish, βλέπουμε τη συνέχεια της ιστορίας που ξεκίνησε στο Call of Duty: Black Ops Cold War, του Dark Aether storyline. Το Zombies mode απέκτησε αρκετό κοινό και έγινε ιδιαίτερα αγαπητό

Το Call of Duty Vanguard αναπτύσσεται κυρίως από τη Sledgehammer Games, όμως το Zombies mode είναι δουλειά της Treyarch, της εταιρείας που δημιούργησε το mode αυτό για τη σειρά, στο Call of Duty: World at War το 2008.

Στο νέο κεφάλαιο του Zombies mode βλέπουμε επιστροφή σε setting της εποχής του Β Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά με το occult στοιχείο να κυριαρχεί, με relics, αποκρυφυστική μαγεία και την ανάσταση των νεκρών. Τα όπλα που χρησιμοποιούμε μπορεί να είναι της εποχής εκείνης, θα βρούμε όμως και μαγικά αντικείμενα.

Δείτε το trailer της αποκάλυψης του zombie mode για το Call of Duty Vanguard:

Σε σχετική ανάρτησή της, η εταιρεία Treyarch έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το Zombies mode, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως θα λάβει χώρα στο Stalingrad το 1944. Για την ώρα, δεν είναι γνωστό το ακριβές μοντέλο που θα ακολουθήσει το Vanguard για την κυκλοφορία του Zombies mode του, το οποίο πάντως θα περιλαμβάνει cross-play λειτουργίες μεταξύ των κονσολών προηγούμενης και νέας γενιάς.

Το Call of Duty Vanguard αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου, για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.