Δείτε το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας Uncharted

Το πρώτο τρέιλερ για την ταινία Uncharted με πρωταγωνιστές τον Tom Holland και τον Mark Wahlberg κυκλοφόρησε και περιλαμβάνει setpieces που μοιάζουν εντυπωσιακά με στιγμές από τη σειρά παιχνιδιών στην οποία βασίζεται.

Το τρέιλερ δείχνει έναν νεαρό Nathan Drake να συναντά τον Sully του Mark Wahlberg, προτού οι δυο τους ξεκινήσουν μια περιπέτεια. Ο χαρακτήρας του Antonio Banderas είναι ο ανταγωνιστής, ένας αντίπαλος κυνηγός θησαυρών με πολύ περισσότερους πόρους στη διάθεσή του.

Στο trailer βλέπουμε πολλές σκηνές που μοιάζουν να ξεπήδησαν απ’ τα παιχνίδια της Naughty Dog. Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησαν σκηνές απ’ το trailer μέσω διαρροής.

Δείτε παρακάτω το πρώτο trailer της ταινίας Uncharted:

Το trailer αυτό σηματοδοτεί την πρώτη φορά που έχουμε υλικό απ’ την επερχόμενη ταινία, η οποία έχει περάσει από πολλούς διαφορετικούς σκηνοθέτες και έχει αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα στην ανάπτυξή της, καθώς έχει περάσει περίπου μια δεκαετία από τότε που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά. Πρόκειται για prequel των παιχνιδιών, με τον Tom Holland να υποδύεται έναν νεαρό Nathan Drake σε μία καινούργια, πρωτότυπη περιπέτεια. Προηγουμένως, η Sony έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες φωτογραφίες που έδειχναν τον κινηματογραφικό Drake, αλλά τώρα είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε σε κίνηση με τη στολή του, και η ταινία μοιάζει πιο πραγματική από ποτέ.

Ένα στοιχείο που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το μέγεθος της επιτυχίας που θα σημειώσει η ταινία Uncharted καθώς, αν και τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα αγαπητά, δεν είναι γνωστό αν η μεταφορά θα είναι ικανοποιητική και δεν ξέρουμε πόσο μεγάλο είναι το fanbase που θα παρακολουθήσει την κινηματογραφική μεταφορά μόλις κυκλοφορήσει. Όπως και να ‘χει, φαίνεται πως θα είναι μία πιστή μεταφορά με «αέρα» μεγάλου μπλοκμπάστερ, που θα ακολουθήσει το ύφος του franchise και θα προσπαθήσει, αντί να μας πει γνώριμες ιστορίες, να μεγαλώσει κι άλλο το σύμπαν της σειράς με καινούργια στοιχεία και λεπτομέρειες για το παρελθόν.