Ένας σεισμός, ο Mike Flanagan και μια ταινία τρόμου στο σύμπαν του Star Wars

Τι θα λέγατε για μια ταινία τρόμου στο σύμπαν του Star Wars απ΄ τον Mike Flanagan;

Οι ιδέες έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις. Έτσι ήρθε στο μυαλό του Mike Flanagan η ιδέα για μία ταινία τρόμου στο σύμπαν του Star Wars. Ο γνωστός δημιουργός, που μας έχει δώσει τα τελευταία χρόνια μερικές από τις πιο αξιόλογες και πολυσυζητημένες ταινίες και σειρές τρόμου, όπως τα Gerald’s Game, The Haunting of Hill House και πιο πρόσφατα το Midnight Mass στο Netflix, μίλησε σε μια ανάρτηση στο Twitter για την επιθυμία του να φτιάξει μια ταινία τρόμου στο σύμπαν του Star Wars, η οποία προέκυψε μετά από έναν σεισμό, ο οποίος τον ξύπνησε.

Συγκεκριμένα, ο «μετρ του τρόμου» έγραψε: «Με ξύπνησε ο σεισμός το πρωί, έκατσα για μερικά λεπτά και σκέφτηκα πως θα ήθελα πολύ να έφτιαχνα μια ταινία τρόμου στο σύμπαν του Star Wars…»

Δεν άργησαν να εμφανιστούν και άλλοι δημιουργοί αλλά και ηθοποιοί και να εκφράσουν επίσης την επιθυμία τους για ένα τέτοιο πρότζεκτ. Ο Rahul Kohli, που παίζει στο Midnight Mass, είπε στον Flanagan: «Μάλλον διαβάζεις το ημερολόγιό μου», ενώ ο Edgar Wright σκέφτηκε τον χιουμοριστικό τίτλο “Don’t be Afraid of the Darth” που μάλλον παραπέμπει περισσότερο σε κωμωδία ή παρωδία τρόμου, από αττές που θα μπορούσε να φτιάξει ο δημιουργός του Shaun of the Dead, παρά σε σκοτεινή εκδοχή του Star Wars. Στη συζήτηση συμμετείχαν κι άλλοι δημιουργοί και φάνηκε πως η επιθυμία για μία τέτοια ταινία υπάρχει γενικά και ότι το σύμπαν του Star Wars έχει αρκετές δυνατότητες για να δώσει μια ενδιαφέρουσα ταινία τρόμου. Τι να πούμε, μακάρι κάποια στιγμή να γίνει πραγματικότητα, και ο Flanagan φυσικά θα ήταν μία εξαιρετική επιλογή σκηνοθέτη/σεναριογράφου!