Δοκιμάστε δωρεάν το Metroid Dread

Τώρα, μπορείτε να δοκιμάσετε το εξαιρετικό νεό Metroid δωρεάν μέσω του Demo που έδωσε στη δημοσιότητα η Nintendo, για να δείτε κι εσείς για ποιον λόγο ακούστηκε τόσο πολύ ο τίτλος.

«Αυτό το Halloween, ντυθείτε Samus Aran και δείτε τι παράξενο συμβαίνει στον πλανήτη ZDR με μία γεύση από το Metroid Dread. Κατεβάστε το δωρεάν demo τώρα από το κατάστημα της Nintendo στη συσκευή σας!» γράφει η εταιρεία στη σχετική της ανακοίνωση.

Το Metroid Dread είναι ένα παιχνίδι που φέρει τα παραδοσιακά στοιχεία της σειράς, του 2D μέρους της τουλάχιστον, και συνεχίζει την ιστορία της εμβληματικής Samus Aran εισάγοντας παράλληλα μερικούς νέους μηχανισμούς, σε μία φρέσκια προσέγγιση για το franchise, αλλά ταυτόχρονα απόλυτα γνώριμη. Όσο περιμένουμε για νέες πληροφορίες σχετικά με το Metroid Prime 4, το Dread είναι ό,τι πρέπει για να σβήσει τη δίψα μας.

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία εμφάνιση της σειράς Metroid, ειδικά με νέο τίτλο και όχι κάποιο remake, άρα η κυκλοφορία ενός demo είναι καλοδεχούμενη, καθώς είναι πιθανό να υπάρχει μεγάλο μέρος του κοινού που δεν γνωρίζει ακριβώς περί τίνος πρόκειται. Ο τίτλος κυκλοφορεί αποκλειστικά για το Nintendo Switch.