Φαίνεται πως άλλη μία «μασκότ» του PlayStation έρχεται στα PC

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση για τη μεταφορά του Kratos σε PC, φαίνεται πως θα δούμε ακόμα μία φιγούρα, που έχει συνδέσει το όνομά της με τις κονσόλες της Sony, να «φέυγει» από το PlayStation προς τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Ο λόγος για το Sackboy: A Big Adventure, το πολύ αξιόλογο παιχνίδι πλατφόρμας, το οποίο εμφανίστηκε σε καταχώρηση στο SteamDB με την κωδική ονομασία “Marmalade Content”.

Την ονομασία αυτή χρησιμοποίησε το Sackboy: A Big Adventure στην ανάπτυξη (“Marmalade”), και ήταν επίσης καταχωρημένη στη μεγάλη διαρροή του GeForce που έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο. Αυτά τα στοιχεία μας κάνουν να πιστεύουμε ότι ένα ακόμη παιχνίδι της Sony ενδέχεται να κυκλοφορήσει στον υπολογιστή στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον. Φαίνεται να είναι αναπόφευκτο, εξάλλου, ειδικά μετά την ανακοίνωση του God of War για PC, της μεταφοράς δηλαδή της «ναυαρχίδας» του PlayStation στους υπολογιστές. Επίσης, παρατηρήθηκε η ύπαρξη του label “PlayStation PC LLC” στα παιχνίδια που εκδίδονται στο Steam, κάτι που φανερώνει μία πιο αφοσιωμένη στροφή στα PC ports από τη Sony.