Επιστρέφει με νέα ταινία ένα θρυλικό horror franchise

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει αρκετές αναβιώσεις για παλιότερα frachises σε διάφορα είδη ταινιών/σειρών/παιχνιδιών, και ο τρόμος δεν έχει μείνει απ’ έξω. Μετά από αρκετό καιρό, επιστρέφει το Jeepers Creepers με μία καινούργια ταινία, που ονομάζεται Jeepers Creepers: Reborn.

Η σειρά ξεκίνησε το 2001 με μία εξαιρετική πρώτη ταινία, που καθιέρωσε αμέσως τον “Creeper” ως έναν πολλά υποσχόμενο horror villain. Οι δύο επόμενες συνέχειες, μία το 2003 και μία το 2017, δεν κατάφεραν να πιάσουν το ύφος και την ποιότητα της πρώτης, και τώρα η σειρά επανέρχεται να προσπαθήσει εκ νέου, «την επόμενη χρονιά» όπως μας ενημερώνει το πρώτο teaser για την επερχόμενη ταινία, Jeepers Creepers: Reborn. Στο teaser, φυσικά, ακούμε το κλασικό τραγούδι που έχει γίνει σήμα κατατεθέν του franchise, και ρίχνουμε μια πρώτη ματιά στο νεαρό καστ.

Η νέα ταινία του franchise Jeepers Creepers θα αποτελέσει reboot και θα ξεκινήσει μία νέα τριλογία. Το σενάριο θα μας στείλει σε ένα φεστιβάλ τρόμου στη Λουιζιάνα, όπου οι πρωταγωνιστές θα μπλέξουν με παράξενα οράματα που έρχονται από το παρελθόν της πόλης και από τον ίδιο τον Creeper. Φυσικά, στη συνέχεια θα δούμε αίμα και μακελειό, όπως συνηθίζεται, αλλά δεν γνωρίζουμε για την ώρα ποια ακριβώς θα είναι η προσέγγιση του reboot. Σκηνοθέτης του Jeepers Creepers: Reborn είναι ο Timo Vuorensola, γνωστός για την ταινία Iron Sky.