Καθυστερήσεις για επερχόμενους τίτλους της Ubisoft

Τα The Division Heartland και Prince of Persia: The Sands of Time Remake, παιχνίδια που είχαν προγραμματιστεί για να κυκλοφορήσουν κατά τη διάρκεια του τρέχοντος οικονομικού έτους, θα κυκλοφορήσουν τώρα κατά το επόμενο οικονομικό έτος της Ubisoft, το οποίο λήγει στις 31 Μαρτίου 2023.

Το Rocksmith+, το οποίο έλαβε καθυστέρηση τον περασμένο μήνα, από το καλοκαίρι του 2021 για μια απροσδιόριστη ημερομηνία, μετατέθηκε επίσης για το επόμενο οικονομικό έτος της Ubisoft.

Το Heartland, που ανακοινώθηκε τον Μάιο, είναι ένα spin-off του Division και ακολουθεί το μοντέλο free-to-play. Η Ubisoft το έχει περιγράψει ως «μια αυτόνομη εμπειρία» που θα προσφέρει «μια εντελώς νέα προοπτική για το σύμπαν σε ένα νέο περιβάλλον».

Μία εβδομάδα μετά την αποκάλυψη του παιχνιδιού, διέρρευσαν 20 λεπτά με πλάνα από το gameplay, μαζί με περισσότερες πληροφορίες για τον τίτλο, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας PvEvP 45 παικτών που ονομάζεται Storm.

Το Prince of Persia: The Sands of Time Remake ανακοινώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και είχε αρχικά προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2021, ενώ έχει ήδη λάβει μερικές καθυστερήσεις.

«Το Prince of Persia είναι μια αγαπημένη σειρά και αφιερώνουμε τον κατάλληλο χρόνο για να διασφαλίσουμε ότι ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των παικτών», δήλωσε την Πέμπτη ο οικονομικός διευθυντής της Ubisoft, Frédérick Duguet.

«Όπως είπαμε κατά το πρώτο τρίμηνο, οι φάσεις δοκιμών για τα δωρεάν παιχνίδια μας είναι σε εξέλιξη και αλλάζουν τα σχέδια κυκλοφορίας μας. Το testing του Heartland έδωσε εξαιρετικά σχόλια και η ομάδα έχει δεσμευτεί να κάνει τον τίτλο ελκυστικό για ένα ευρύ κοινό».

Την Πέμπτη, η Ubisoft είπε επίσης ότι το Assassin’s Creed Valhalla έχει γίνει το «δεύτερο μεγαλύτερο παιχνίδι όσον αφορά τη δημιουργία κερδών» στην ιστορία της εταιρείας. Επίσης, η Ubisoft επιβεβαίωσε ότι η επερχόμενη προσθήκη στη σειρά Assassin’s Creed, το Infinity, δεν θα είναι free-to-play.