Δωρεάν DLC για το Resident Evil Village

Το Resident Evil Village θα λάβει δωρεάν DLC, σύμφωνα με όσα δήλωσε η Capcom. Η επιβεβαίωση έρχεται από ένα report της εταιρείας, που προσθέτει ότι το Monster Hunter Rise επίσης θα λάβει δωρεάν DLC.

«Επιπλέον, θα οδηγήσουμε τη διαχείριση πελατών μας να κατανοήσει τις τάσεις και τις προτιμήσεις των χρηστών, ενώ παράλληλα θα δημιουργήσουμε ένα επιχειρηματικό μοντέλο για διαδικτυακές λειτουργίες, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση των δωρεάν DLC μας για τίτλους όπως το Monster Hunter Rise και το Resident Evil Village».

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Capcom σκοπεύει να κυκλοφορήσει DLC για το Resident Evil Village, δεδομένου ότι ο τίτλος έχει πουλήσει πάνω από 5 εκατομμύρια αντίτυπα από την κυκλοφορία του τον Μάιο. Για την ώρα, δεν γνωρίζουμε τι θα είναι αυτό το DLC.

Τον Ιούνιο, η Capcom είπε ότι είχε ξεκινήσει να εργάζεται για το DLC του Village, χωρίς να έχει πει τι θα είναι ή πότε θα κυκλοφορήσει. Το Resident Evil RE:Verse, εν τω μεταξύ, το multiplayer παιχνίδι που αρχικά επρόκειτο να έρθει μαζί με το Village, δεν θα κυκλοφορήσει μέχρι το 2022.