Κερδίστε ένα PS5 στον νέο διαγωνισμό του PlayStation

Το PlayStation λανσάρει μια σειρά προκλήσεων για την κοινότητά του με ανταμοιβές τόσο για το PS4 όσο και για το PS5. Νωρίτερα, το PS Blog αποκάλυψε πως ο PlayStation διαγωνισμός θα λέγεται “Seize the Throne”, και είναι μια πρωτοβουλία που στοχεύει στην επιβράβευση των παικτών του PS4 και του PS5 για τον χρόνο που αφιερώνουν παίζοντας παιχνίδια. Μπορείτε να εγγραφείτε για να συμμετάσχετε στον νέο διαγωνισμό χρησιμοποιώντας το PSN ID σας πατώντας εδώ, και θα εγγραφείτε αυτόματα σε όλα τα μελλοντικά στάδια του διαγωνισμού.

Το πρώτο στάδιο του εν λόγω διαγωνισμού θα ξεκινήσει στις 2 Νοεμβρίου. Μετά από αυτήν την ημερομηνία, θα κερδίζετε πόντους για για τον διαγωνισμό, για κάθε ώρα που αφιερώνετε παίζοντας οποιοδήποτε παιχνίδι στο PS4 ή το PS5 και θα συγκεντρώσετε ακόμη περισσότερους πόντους αν περνάτε πολλές ώρες παίζοντας το ίδιο παιχνίδι μαζί με έναν άλλο παίκτη απ’ τη λίστα φίλων σας σε κάθε κονσόλα.

Θα κερδίζετε επίσης πόντους κάθε φορά που ανεβάζετε μια φωτογραφία από το PS4 ή το PS5 σας σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης ή όταν κερδίζετε τρόπαια -περιορίζονται σε έξι ανά ημέρα, οπότε αν κερδίσετε οκτώ τρόπαια σε μια μέρα στο PS4 ή το PS5, τα δύο τελευταία δεν θα υπολογίζονται στους πόντους που έχετε συγκεντρώσει.

Υπάρχει μια σειρά από ανταμοιβές με βάση τους πόντους που κερδίζουν οι παίκτες σε όλο τον κόσμο και ο PlayStation διαγωνισμός θα διαρκέσει για τρεις εβδομάδες συνολικά. Στο πρώτο στάδιο, για παράδειγμα, που ξεκινά στις 2 Νοεμβρίου, κάθε παίκτης PS4 και PS5 θα ξεκλειδώσει δύο νέα αποκλειστικά PSN Avatars εάν ολόκληρη η βάση παικτών κερδίσει συνολικά 25 εκατομμύρια πόντους.

Στη συνέχεια, για το δεύτερο στάδιο, υπάρχουν πέντε Avatars PSN για να αποκτήσετε, εάν η κοινότητα ξεπεράσει τους 100 εκατομμύρια πόντους. Στη συνέχεια, τέλος, υπάρχει ένα theme για PS4 και τρία ακόμη Avatar PSN ως ανταμοιβές για το τρίτο στάδιο του διαγωνισμού, εάν οι παίκτες μπορούν να ξεπεράσουν τους 160 εκατομμύρια πόντους που έχουν κερδίσει. Μπορείτε να δείτε τις ανταμοιβές βάσει πόντων παρακάτω.

Στο τέλος του event, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ακόμη μεγαλύτερα βραβεία – συμπεριλαμβανομένης μιας κονσόλας PlayStation 5.

Μια ωραία πρωτοβουλία απ’ τη Sony , που δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμη για την Ελλάδα. Για περισσότερες ειδήσεις σχετικά με το PlayStation, μπορείτε να διαβάσετε εδώ τη γνώμη μας για τα παιχνίδια του PS Plus για τον μήνα Νοέμβριο, αλλά και να δείτε εδώ τις ανακοινώσεις του πρόσφατου State of Play.