Επιστρέφει ο Donkey Kong

Η εταιρεία που φτιάχνει την επερχόμενη Super Mario ταινία, θα μας δώσει και μία ακόμα, με πρωταγωνιστή τον Donkey Kong, σύμφωνα με αναφορές.

Ο Seth Rogen, που θα υποδυθεί τον Donkey Kong στην ταινία Super Mario Bros. Θα επανέλθει στον ρόλο σε μία ταινία αποκλειστικά για τον διάδημο γορίλλα της Nintendo.

Αναφορές που κυκλοφορούν κάνουν λόγο για συμμετοχή κι άλλων γνωστών χαρακτήρων της σειράς παιχνιδιών Donkey Kong, ενώ ως ημερομηνία κυκλοφορίας δίνεται το 2023.

Η ύπαρξη μιας ταινίας για τον Donkey Kong ίσως θα καταφέρει να επαναφέρει τον ήρωα στα video games, καθώς η απουσία του είναι όλο και πιο αισθητή, ενώ ενδέχεται να δούμε και ένα νέο κινηματογραφικό franchise να γεννιέται.

Η πρώτη εμφάνιση του Donkey Kong έγινε το 1981, για μηχανή arcade, στο παιχνίδι υπό τον ομώνυμο τίτλο, όπου αντιμετώπιζε και τον Mario, μια από τις γνωστότερες φιγούρες πλέον της Nintendo. Σε αυτό το παιχνίδι, εμφανίστηκε και για πρώτη φορά και ο Mario, πριν γίνει γνωστός στο παιχνίδι Super Mario Bros., το οποίο κυκλοφόρησε τέσσερα χρόνια αργότερα. Το 1994, ο χαρακτήρας επανήλθε, στη σειρά βιντεοπαιχνιδιών Donkey Kong Country. Τα τελευταία χρόνια το franchise δεν έχει την παρουσία που είχε παλιότερα, παρόλο που οι πρόσφατοι τίτλοι ήταν πολύ αξιόλογοι, όπως για παράδειγμα τοDonkey Kong Country: Tropical Freeze.