Ταινία Resident Evil: Έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας

Νέες πληροφορίες από την γερμανική εταιρεία παραγωγής Constantin Film δημοσιεύτηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της, ενημερώνοντας μας πως, η από πολλούς αναμενόμενη ταινία reboot, θα εμφανιστεί στις οθόνες μας στις 9 Σεπτεμβρίου του 2021. Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα μας προσφέρουν μία πρώτη γεύση σχετικά με το τι πρόκειται να αντικρίσουμε. Έχοντας ως στοιχεία το cast, την ημερομηνία, και χωρίς περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες από την κυρίως αφήγηση, μπορούμε να κρατήσουμε πως η ταινία θα περιστρέφεται γύρω από το χωροχρόνο των δύο πρώτων παιχνιδιών της σειράς.

https://twitter.com/BIOHAZARDcast/status/1335057897277935618

Φυσικά, με τον COVID-19, τίποτα δεν είναι βέβαιο, επομένως λογικές φαντάζουν πιθανές καθυστερήσεις σε όλα τα μέτωπα της παραγωγής.

https://twitter.com/ROEnetwork/status/1333920124441595905

“Με αυτή την ταινία, ήθελα να επιστρέψω στα δύο πρώτα παιχνίδια και να αναδημιουργήσω την τρομακτική εμπειρία που και εγώ ο ίδιος βίωσα όταν τα πρωτοέπαιξα, ενώ την ίδια στιγμή να αφηγηθώ την ανθρώπινη ιστορία μιας μικρής ετοιμοθάνατης Αμερικανικής πόλης που μοιάζει το ίδιο προσιτή και σχετική με το κοινό του σήμερα”, δήλωσε ο σκηνοθέτης. Για όσους θέλουν να ρίξουν μία πιο αναλυτική ματιά στους ηθοποιούς και τους χαρακτήρες που πρόκειται να υποδυθούν:

  • Kaya Scodelario as Claire Redfield
  • Hannah John-Kamen as Jill Valentine
  • Robbie Amell as Chris Redfield
  • Tom Hopper as Wesker
  • Avan Jogia as Leon Kennedy
  • Neal McDonough as William Birkin