Το Men of War II προσεχώς το 2022

Η αναβίωση του RTS συνεχίζεται με την ανακοίνωση ενός σίκουελ του Men of War. Το Men of War II λοιπόν, το νέο κεφάλαιο στην εξέλιξη του κορυφαίου franchise RTS, υπόσχεται να σας φέρει περισσότερες ενότητες, διαφορετικές ειδικότητες για να ηγηθείτε, περισσότερη ιστορική ακρίβεια και νέα επίπεδα οπτικής και ακουστικής αριστείας, όλα σε συνδυασμό με την αδρεναλίνη, που θα σας ξυπνήσει.

Επιστρέφοντας στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, το Men of War 2 θα έχει εκστρατείες ιστορίας στο Δυτικό Μέτωπο και στο Ανατολικό, επιτρέποντάς σας να παίξετε ως Σύμμαχοι ή ως Σοβιετικοί, είτε σε single-player είτε σε co-op με έως και πέντε παίκτες. Το voice acting θα είναι μάλιστα το ίδιο με το πρωτότυπο.

Το παλιό σύστημα άμεσου ελέγχου που σας επιτρέπει να αναδυθείτε για να ελέγξετε τα πράγματα από την οπτική γωνία ενός μεμονωμένου στρατιώτη θα επιστρέψει και μάλιστα θα βελτιωθεί σε αυτό, που ονομάζεται Direct Vision, το οποίο θα σας επιτρέπει να εστιάσετε αποκλειστικά σε μία μονάδα ανά πάσα στιγμή και να αναβαθμίσετε, να αλλάξετε ή να επισκευάσετε τον εξοπλισμό εν κινήσει.

Ένας μηχανικός της πρώτης γραμμής υπόσχεται να προσομοιώσει το push and pull του πολέμου με μεταβαλλόμενα σύνορα που θα επιτρέψουν στους παίκτες «να διαχειριστούν τις εξοντωτικές μάχες και να κατεδαφίσουν ανυπεράσπιστες γραμμές για να προχωρήσουν στις περιοχές των χαρτών που βρίσκονται υπό έλεγχο, σκάβοντας χαντάκια και στηρίζοντας στρατεύματα σε πρόσφατα κατεκτημένη περιοχή».

Το διαδικτυακό παιχνίδι για πολλούς παίκτες θα περιλαμβάνει μια λειτουργία όπου οι παίκτες μπορούν να συναγωνίζονται ως Σύμμαχοι, Σοβιετικοί ή Γερμανοί σε χάρτες αψιμαχίας και πρόκλησης ή να συνεργάζονται ενάντια στις δυνάμεις της τεχνητής νοημοσύνης. Θα έχει επίσης πλήρη υποστήριξη mod.

Το Men of War 2 αναπτύσσεται από τον δημιουργό της σειράς Best Way και θα κυκλοφορήσει από την 1C Entertainment. Θα είναι διαθέσιμο το 2022 στο Steam.