Ποιος θα είναι ο νέος James Bond;

Η πρόσφατη ταινία του franchise του James Bond, No Time to Die, σημείωσε μεγάλη επιτυχία σε όλον τον κόσμο. Πρόκειται για την τελευταία εμφάνιση του Daniel Craig στον εμβληματικό ρόλο και φυσικά τώρα μένει να δούμε ποιος θα είναι ο διάδοχός του.

Ήδη έχει ξεκινήσει η αναζήτηση του επόμενου 007, ενώ μια παραγωγός, η Pamela Abdy, έδωσε περισσότερες πληροφορίες λέγοντας πως η κατάσταση είναι «ακόμα ρευστή». Η ίδια συνέχισε: «Είχαμε κάποιες συζητήσεις σε πρώιμοστάδιο με την Barbara Broccoli και τον Michael Wilson αλλά αυτό που επιθυμούσαμε ήταν ο Daniel να πει πρώτα το αντίο του».

Είναι ένα μεγάλο ζήτημα, φυσικά, καθώς πρόκειται για ένα τρομερά επιτυχημένο franchise και ο διάδοχος του Craig δεν αναμένεται να παίξει τον ρόλο σε μία μόνο ταινία, αλλά να αναλάβει τα ηνία για περισσότερες. Τα φαβορί μέχρι στιγμής για τον επόμενο 007 είναι οι Tom Hardy, Cillian Murphy, Tom Colland, Tom Hopper, ενώ έχει ακουστεί ακόμη και η θεωρία της εμφάνισης μιας γυναίκας 007. Ακόμα, στην κούρσα αυτή έχουν μπει ακόμα και οι Ryan Reynolds και Dwayne Johnson.