Το “Nook Friday” αντί του Black Friday στο Animal Crossing

Από την Παρασκευή 26 έως και την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, οι αγαπημένοι μας καταστηματάρχες Timmy και Tommy, στο πλαίσιο του “Nook Friday” στο Animal Crossing: New Horizons, το οποίο αφορμάται όπως καταλάβατε σωστά από το Black Friday, θα έχουν για πρώτη φορά εκπτώσεις στα items του καταστήματος.

Εάν έχετε κατεβάσει την πρόσφατη ενημέρωση του παιχνιδιού, θα είναι διαθέσιμο αυτό το feature και θα μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 30% στα Bells σας σε αντικείμενα για το νησί σας.

Στο πνεύμα των γιορτών, θα μπορούσατε επίσης να αγοράστε μερικά in game δώρα και για τους φίλους και τις φίλες σας, ειδικά αν τα είδη που έχουν εκείνη τη μέρα στο shop των Timmy και Tommy βρίσκονται στη λίστα τους, αλλά δεν μπορούσαν να τα αποκτήσουν λόγω της υψηλής τιμής τους.

Μπορείτε στη συνέχεια, να αποστείλετε τα δώρα μέσω της Dodo Airlines, μέσα από την αποστολή καρτών από το ράφι δίπλα στον Orville, αφότου έχετε επισυνάψει το αντικείμενο.

Αν χάσετε το χρονικό περιθώριο 26-30 Νοεμβρίου, μπορείτε πάντα να επιστρέψετε με time travel στις ημερομηνίες αυτές, αφού δεν τίθεται κάποιο penalty από το παιχνίδι.